2018 lexus paris motorshow hero

21 / 09 / 2018

LEXUS OP DE AUTOSALON VAN PARIJS 2018

 • Lexus presenteert tijdens de Salon van Parijs op 2 oktober een wereldprimeur met de RC sportcoupé. Andere primeurs zijn de compleet nieuwe Lexus UX, de zevende generatie van de ES en de LC Yellow Edition.
 • 2018 lexus paris motorshow rc

  AUTOSALON VAN PARIJS

  LEXUS VERNIEUWT RC LUXE SPORTCOUPÉ

  De nieuwe Lexus RC heeft alle goede eigenschappen van het huidige model, en geeft deze een nieuwe dimensie met de jongste evolutie van de Lexus designtaal. Tegelijkertijd is ook de rijdynamiek verder aangescherpt. De nieuwe RC is vanaf eind 2018 leverbaar.

 • 2018 lexus paris motorshow ux 810x1080 v2

  AUTOSALON VAN PARIJS

  DE NIEUWE UX

  De nieuwe Lexus UX onderscheidt zich met een mix van innovatieve luxe en veiligheid, gekoppeld aan gedurfde nieuwe designelementen en extreem efficiënte aandrijflijnen. Met zijn dynamische karakter is de UX ontwikkeld voor uitnodigende rijeigenschappen met de souplesse die verwacht mag worden van een Lexus. Daarmee is de Lexus UX een unieke nieuwkomer in het segment van premium compacte crossovers.

 • 2018 lexus paris motorshow lc

  AUTOSALON VAN PARIJS

  LEXUS INTRODUCEERT SPRANKELENDE LC YELLOW EDITION COUPÉ

  Met de LC Yellow Edition voegt Lexus een sprankelende nieuwe uitvoering toe aan de range van de LC Coupé. Met zijn Flare Yellow lak doet hij zijn naam eer aan en komt de veelgeprezen styling van de LC volledig tot zijn recht. De eerste afleveringen staan dit najaar reeds gepland.

 • 2018 lexus paris motorshow es 810x1080 v2

  AUTOSALON VAN PARIJS

  DE COMPLEET NIEUWE LEXUS ES: LUXE EN PRESTATIES VAN HET HOOGSTE NIVEAU

  Na zes succesvolle generaties in het segment van premium middenklasse sedans heeft de zevende generatie van de Lexus ES een ambitieuzer doel. De nieuwe ES borduurt voort op de uitstekende reputatie van zijn voorganger op het gebied van comfort en luxe, met een nieuw ontwikkeld chassis dat de basis vormde voor een meer dynamisch design en nog betere rijprestaties.