1. Discover Lexus
  2. Self Charging Hybrid
DE LEXUS LBX

ZELFOPLADENDE HYBRIDE VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

Net even anders. Compact. Lichtgewicht. Zo begint met de LBX een nieuw tijdperk voor zelfopladende hybride technologie van Lexus. Ontdek de kracht achter de LBX die het dagelijkse leven onderweg aangenamer maakt, met onder meer een langere, volledig elektrische actieradius.

Als auto die allesbehalve gewoon is, is de LBX gemaakt om voorbij te gaan aan bestaande conventies, en om grenzen ten aanzien van technologie én luxe te verleggen. De LBX is klaar voor de toekomst, met een zelfopladende hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie, die de beleving van elektrisch rijden versterkt. Ontdek nu zelf hoe deze zelfopladende hybride met zijn krachtige 1,5 liter benzinemotor garant staat voor de verrassende prestaties van een full-size SUV in een compact formaat.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Van in volmaakte rust genieten van uw rit tot een aanzienlijke besparing op uw brandstofkosten; rijden met de nieuwe zelfopladende hybride technologie van Lexus biedt meerdere voordelen.

ZIJDEZACHT EN DYNAMISCH RIJDEN

Deze zelfopladende hybride Lexus van de nieuwste generatie maakt het alledaagse bijzonder en biedt u elke rit opnieuw puur rijplezier. De nieuwe LBX is ontworpen voor elke rijstijl en heeft op al uw dagelijkse bezigheden het juiste antwoord, van snelle, korte ritjes door de stad tot hoogstaand rijcomfort op de snelweg.

Hoe de LBX daarin slaagt? Door een efficiënte 1,5 liter benzinemotor te combineren met een krachtige elektromotor staat hij garant voor een dynamisch weggedrag en bewijst hij dat prestaties meer zijn dan wat hij onderhuids heeft.

HOGERE SNELHEDEN, LANGERE AFSTANDEN

Als auto die allesbehalve gewoon is overtreft de Lexus LBX uw verwachtingen, door met hogere snelheden en over langere afstanden volledig elektrisch te rijden. Het resultaat is een combinatie van rijplezier en maximale efficiency, waarmee de LBX het recept vormt voor de volgende generatie van elektrische mobiliteit.

Beleef onderweg maximale flexibiliteit, met de mogelijkheid om tot 50 procent van uw gereden kilometers volledig elektrisch af te leggen. Met een nieuw ontwikkelde, krachtige nikkelmetaalhydride batterij en door technische vooruitgang is de elektromotor in staat om tijdens het acceleren meer ondersteuning te bieden, met als resultaat een duidelijker focus op betere prestaties en een plezieriger rijgedrag.

EFFICIENT IN ELK OPZICHT

Behalve dynamische prestaties onderscheidt de combinatie van een 1,5 liter benzinemotor en een krachtige elektromotor zich door een uitzonderlijke efficiency. Dat is goed voor het milieu, maar het levert u tevens een aanzienlijke financiële besparing op, ook omdat de kosten voor elektrische energie stabieler zijn dan brandstofprijzen.

De combinatie van een nikkelmetaalhydride batterij, lichtgewicht materialen en slim design verlegt de grenzen van wat mogelijk is, met als resultaat een lager brandstofverbruik en lagere CO2-emissies.

MEER UITSTRALING, MEER KRACHT.

Met de LBX voelden compacte afmetingen nooit eerder zo ruim. Als kleinste Lexus SUV ooit is de zelfopladende hybride LBX ontworpen om de rijbeleving van een echte Lexus te combineren met een compact en luxueus design, dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Dankzij de optionele E-FOUR All-Wheel Drive geniet u als bestuurder van maximale controle en een stabiele wegligging. Door de aandrijfkracht automatisch over te brengen op de door een elektromotor aangedreven achterwielen, blijft de LBX zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden stabiel, zowel tijdens het optrekken als in bochten en tijdens het rijden op een glad wegoppervlak.

De LBX verandert uw perceptie van de compacte auto en stelt nieuwe normen op gebied van luxe. Tegelijkertijd koppelt hij hoogstaand rijcomfort aan puur rijplezier. Met zijn compacte afmetingen is hij wendbaar genoeg voor smalle straatjes in de stad, maar heeft hij ook een avontuurlijke en imposante uitstraling. Dus wat uw plannen ook zijn en voor welke onverwachte avonturen u ook komt te staan; uw auto is voorbereid op elke uitdaging die u kunt verzinnen.

SLIMME, DOORDACHTE LUXE

Zoals u van een echte Lexus mag verwachten, is over elke functie en elk detail van de LBX zorgvuldig nagedacht om u een luxueuze rijbeleving te kunnen garanderen.

De LBX is ontworpen als compacte SUV en sluit geen enkel compromis ten aanzien van kwaliteit. In het interieur genieten bestuurder en passagiers van het comfort van semi-aniline lederen bekleding met fraai Tatami stiksel, gecombineerd met andere hoogstaande materialen en accenten. Het optioneel beschikbare Mark Levinson Premium audiosysteem voorziet met zijn dertien strategisch geplaatste luidsprekers elke rit van de perfecte soundtrack. Dezelfde luxe kenmerkt ook het exterieur, met sprankelende bi-tone kleurcombinaties of tijdloze effen kleurstellingen die de LBX maken tot een verlengstuk van uzelf en uw persoonlijke stijl.