1. Electrified
ELEKTRISCHE AUTO'S

ONS DNA IS ELEKTRISCH

AAN EEN GLOEDNIEUWE AUTO, DE LEXUS RZ.

Hij is gebouwd op een volledig nieuw platform, e-TNGA genaamd, en is ontworpen om een ongelooflijke rijervaring te bieden die een nieuwe standaard zal zetten voor BEV-rijden, waarbij comfort op Lexus-niveau wordt gecombineerd met superieure dynamische prestaties.

Met de toevoeging van opwindende geavanceerde technologieën zoals het exclusieve DIRECT4 vermogensregelsysteem, zal de RZ ongelooflijke rijeigenschappen en bochtenwerk leveren, waardoor de bestuurder een groter gevoel van vertrouwen en controle krijgt.

Het DIRECT4-systeem regelt dynamisch de hoeveelheid aandrijving naar de wielen door het vermogen voortdurend te optimaliseren. Hierdoor kan de RZ in een oogwenk naadloos overschakelen van voorwiel- naar achterwielaandrijving of verschillende combinaties van vierwielaandrijving.

De nieuwe RZ zal ook verkrijgbaar zijn met een geavanceerd kabelstuursysteem dat comfort en gemak biedt door de traditionele hand-over-hand actie te elimineren bij het rijden met lage snelheid of bij het parkeren. Stel je voor dat je een complete U-bocht maakt met een simpele beweging van het stuurwiel. Tegelijkertijd biedt de unieke en comfortabele vorm van het stuurwiel een duidelijk zicht op alle relevante informatie, van het instrumentenpaneel tot de head-up display in de voorruit.

De volledig nieuwe RZ zal in de eerste helft van 2022 worden onthuld.
*One Motion Grip zal beschikbaar zijn in de eerste helft van 2024

HYBRIDE OF ELEKTRISCH: U KIEST

Kies voor volledig elektrisch of voor de balans en controle van een hybride. Lexus biedt u de vrije keuze voor uw elektrische mobiliteit.

VOLLEDIG ELEKTRISCH

Geen brandstof en uitlaatgassen, maar vele honderden kilometers van soepel rijcomfort, met slechts een korte pauze om tussentijds op te laden.

 

HYBRIDE ELEKTRISCH

Prestaties zonder stekker, met een ingenieuze aandrijflijn die onderweg soepel schakelt tussen rijden op elektrische energie en benzine.

DE LEXUS ELECTRIFIED RANGE

Hoe wilt u zich voelen in uw Lexus? We bieden een uitgebreide range van luxueuze, deels of volledig elektrisch aangedreven modellen voor elke lifestyle en elke rit.

NX
NX Base
€ 55.850
€ 497 /maand 
UX
UX Base
€ 42.590
€ 400 /maand 
RX
RX Base
€ 70.130
€ 623 /maand 
ES
ES Base
€ 55.700
€ 495 /maand 
LS
LS Base
€ 105.580
€ 938 /maand 
LC
LC LC 500h Coupé 2-deurs
€ 119.520
€ 1.063 /maand 
RZ
RZ RZ 450e
€ 71.750

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/be/nl?fuelType=h_1%2C3

BELEEF DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE SUV

Maak deel uit van de stille revolutie. Neem plaats achter het stuur van de 100% elektrische Lexus UX 300e en geniet. Van het vertrouwen, de controle en de rust van vermogen zonder compromis.

LEXUS ONTHULT NIEUWE ES OP 19 APRIL 2021

Lexus wil de nieuwe Lexus ES voor het eerst aan de wereld tonen op Auto Shanghai 2021, dat op 19 april van start gaat in Shanghai (China).

LEXUS ONTHULT NIEUWE LF-Z ELECTRIFIED CONCEPTAUTO

Lexus presenteert zijn herziene merkvisie, plus een nieuwe conceptauto als voorbeeld van de nieuwe generatie Lexus-modellen, tijdens een online evenement dat op dinsdag 30 maart 2021 om 12.00 uur CET wordt uitgezonden.