1. Electrified
HOE HET VOELT

LEXUS ELEKTRISCH

Al meer dan 15 jaar is Lexus een pionier op het vlak van de elektrificatie van de automobielsector en werkt het bedrijf aan het perfectioneren van deze technologie, met als resultaat auto’s die opwindend, efficiënt en duurzaam zijn. Vrijwel geruisloze aandrijflijnen zorgen voor een dynamische rijervaring en beschermen tegelijkertijd de planeet. Toonaangevende technologie maakt alles veilig, onberispelijk en luxueus. De volgende generatie staat klaar en dat voelt geweldig.

LEXUS ELEKTRISCH

HYBRIDE OF ELEKTRISCH: U KIEST

Kies voor volledig elektrisch of voor de balans en controle van een hybride. Lexus biedt u de vrije keuze voor uw elektrische mobiliteit.

DE VOLLEDIG NIEUWE RZ

AAN EEN GLOEDNIEUWE AUTO, DE LEXUS RZ

Hij is gebouwd op een volledig nieuw platform, e-TNGA genaamd, en is ontworpen om een ongelooflijke rijervaring te bieden die een nieuwe standaard zal zetten voor BEV-rijden, waarbij comfort op Lexus-niveau wordt gecombineerd met superieure dynamische prestaties.

Met de toevoeging van opwindende geavanceerde technologieën zoals het exclusieve DIRECT4 vermogensregelsysteem, zal de RZ ongelooflijke rijeigenschappen en bochtenwerk leveren, waardoor de bestuurder een groter gevoel van vertrouwen en controle krijgt.

 

DE VOLLEDIG NIEUWE RZ

DIRECT4

Het DIRECT4-systeem regelt dynamisch de hoeveelheid aandrijving naar de wielen door het vermogen voortdurend te optimaliseren. Hierdoor kan de RZ in een oogwenk naadloos overschakelen van voorwiel- naar achterwielaandrijving of verschillende combinaties van vierwielaandrijving.

De nieuwe RZ zal ook verkrijgbaar zijn met een geavanceerd kabelstuursysteem dat comfort en gemak biedt door de traditionele hand-over-hand actie te elimineren bij het rijden met lage snelheid of bij het parkeren. Stel je voor dat je een complete U-bocht maakt met een simpele beweging van het stuurwiel. Tegelijkertijd biedt de unieke en comfortabele vorm van het stuurwiel een duidelijk zicht op alle relevante informatie, van het instrumentenpaneel tot de head-up display in de voorruit.

De volledig nieuwe RZ zal in de eerste helft van 2022 worden onthuld.
*Het ontwerp van de One Motion Grip is nog niet definitief. De introductie van de One Motion Grip staat gepland vanaf 2025.

LEXUS ONTHULT NIEUWE ES OP 19 APRIL 2021

Lexus wil de nieuwe Lexus ES voor het eerst aan de wereld tonen op Auto Shanghai 2021, dat op 19 april van start gaat in Shanghai (China).

LEXUS ONTHULT NIEUWE LF-Z ELECTRIFIED CONCEPTAUTO

Lexus presenteert zijn herziene merkvisie, plus een nieuwe conceptauto als voorbeeld van de nieuwe generatie Lexus-modellen, tijdens een online evenement dat op dinsdag 30 maart 2021 om 12.00 uur CET wordt uitgezonden.