1. Electrified
  2. Experience Electrified
LEXUS ELEKTRISCH

ERVAAR ELEKTRISCH RIJDEN

Ontdek hoe Lexus de grenzen van de elektrificatietechnologie verlegt om voertuigen te creëren met een ongekende rijervaring.

HET GAAT OM HOE HET VOELT

Al meer dan 15 jaar is Lexus een pionier op het vlak van de elektrificatie van de automobielsector en werkt het bedrijf aan het perfectioneren van deze technologie, met als resultaat auto’s die opwindend, efficiënt en duurzaam zijn. Vrijwel geruisloze aandrijflijnen zorgen voor een dynamische rijervaring en beschermen tegelijkertijd de planeet. Toonaangevende technologie maakt alles veilig, onberispelijk en luxueus. De volgende generatie staat klaar en dat voelt geweldig. 

VOLLEDIG ELEKTRISCH

EEN NIEUWE BATTERIJ-ELEKTRISCHE AUTO VAN LEXUS

De Lexus RZ is gebouwd op een volledig nieuw platform, genaamd e-TNGA, en is ontworpen om een ongelooflijke ervaring te bieden die een nieuwe standaard voor BEV-rijden zal bepalen, waarbij comfort van Lexus-niveau wordt gecombineerd met superieure dynamische prestaties.
PLUG-IN HYBRIDE

ONTDEK DE GLOEDNIEUWE NX

Beleef elk moment meer met Lexus' SUV van de volgende generatie. De volledig nieuwe Lexus NX is een plug-in hybride met een opvallend design, innovatieve nieuwe functies, opwindende prestaties en een toonaangevende efficiëntie. 
ZELFOPLADENDE HYBRIDE

DE NIEUWE ES 300h

Lees meer over de verbluffende, nieuwe zelfopladende hybride van Lexus die bij elke bocht imponeert. De ES doorbreekt de vooroordelen over berlines uit het topsegment en biedt elegantie en comfort in een uitzonderlijke auto.

ABONNEER U OP DE NIEUWSBRIEF VAN DE GLOEDNIEUWE NX

TAKUMI-MEESTERS

De ultramoderne technologie van onze elektrische voertuigen wordt gecombineerd met de traditie van onze 'Takumi'-meesters. Hier is aandacht voor elk detail vanzelfsprekend, van het mooie handmatig geschuurde lakwerk tot de cleanroom-montage van elektrische componenten.

U vat elke opwindende reis aan vanuit het comfort van handgestikte lederen stoelen met een ontwerp dat is geïnspireerd op 'sashiko', een traditionele Japanse quilttechniek die zowel sterkte als een kenmerkende stijl aan de bekleding geeft.

Ten slotte wordt uw voertuig, voordat het aan u wordt geleverd, door en door gecontroleerd op perfectie. Het geëlektrificeerde tijdperk biedt tijdloze kwaliteit.

TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE

Sinds de lancering van onze eerste luxesedan meer dan 30 jaar geleden is Lexus een synoniem geworden voor uitzonderlijk design, kwaliteit en vakmanschap. Misschien wel het belangrijkste is dat we ook een pionier zijn en toonaangevend zijn in de elektrificatie van luxeauto's.

Al meer dan 15 jaar creëert Lexus wereldwijd toonaangevende technologie die ten goede komt aan de menselijke ervaring en de samenleving als geheel. Als pionier in elektrificatietechnologieën banen we de weg voor de wereld, en doorbraken zoals de tweetraps reductietransmissie en het meertraps hybride systeem hebben de standaard gezet voor een volledig elektrische toekomst.. 

ELEKTRISCH LF-Z-CONCEPT

De nieuwe elektrische LF-Z-conceptwagen integreert rijprestaties, styling en technologieën die Lexus tegen 2025 wil realiseren. Verder wordt de Lexus Driving Signature bevorderd door expertise, opgedaan bij de ontwikkeling van sportwagens, te combineren met de nieuwe mogelijkheden die door geëlektrificeerde aandrijflijnen worden geboden, zodat de bestuurder een uitzonderlijke responsiviteit krijgt en het gevoel heeft dat hij volledig met de wagen verbonden is.

Al meer dan 15 jaar creëert Lexus wereldwijd toonaangevende technologie die ten goede komt aan de menselijke ervaring en de samenleving als geheel. Als pionier in elektrificatietechnologieën banen we de weg voor de wereld, en doorbraken zoals de tweetraps reductietransmissie en het meertraps hybride systeem hebben de standaard gezet voor een volledig elektrische toekomst.

"