1. Discover Lexus
  2. Knokke Het Zoute
ONTDEK LEXUS

LEXUS STELT TWEE NIEUWE MODELLEN VOOR OP DE ZOUTE

Lexus heeft dit jaar het genoegen om maar liefst twee gloednieuwe modellen voor te stellen op de Zoute Grand Prix, het premium auto -en oldtimerevent in Knokke-Heist. U heeft de unieke kans om de nieuwe 'urban crossover', de Lexus UX 250h en de nieuwe 'executive sedan', de Lexus ES 300h in avant-première te bezichtingen in het originele Lexus Paviljoen.

Net zoals vorig jaar, neemt Lexus België deel aan de Zoute Grand Prix. Dit prestigieuze auto -en oldtimerevenement zal dit jaar doorgaan te Knokke-Heist van donderdag 4 tot en met zondag 7 oktober. En u hoort het goed, Lexus heeft het genoegen om maar liefst twee gloednieuwe modellen in avant-première voor te stellen. En zoals gebruikelijk, heten wij iedereen van harte welkom in ons originele Lexus Paviljoen ter hoogte van het Albertplein. Inschrijven is niet nodig.

De nieuwe 'executive sedan' van Lexus, de ES 300h, zal binnenkort (oktober) in productie gaan. De line-up, technische gegevens en prijzen zullen tijdens Zoute Grand Prix worden bekendgemaakt. Door zijn hoge niveau van afwerking, originele design en laagste CO2-uitstoot in zijn segment, zal deze wagen ongetwijfeld veel harten veroveren.

De nieuwe 'urban crossover' van Lexus, de UX 250h, zal in productie gaan in januari 2019. Officieel wordt de wagen voorgesteld op de Brussels Motor Show in januari, maar voor wie er snel bij wil zijn, is een bezoekje aan het Lexus Paviljoen tijdens de Zoute Grand Prix de uitgelezen kans om de wagen in primeur te bekijken. Deze compacte crossover biedt u de rijdynamiek van een berline in combinatie met een hoog SUV-gehalte.

En zoals gebruikelijk komen deze twee modellen op de markt als zelfopladende hybrides, geen stopcontact dus en hét slimme alternatief voor Diesel.

Wij hopen van harte u te verwelkomen op onze stand, contacteer gerust uw dichtsbijzijnde Lexus verkooppunt voor meer informatie.

UW DICHTSTBIJZIJNDE DEALER