1. New Cars
Vanaf (Incl. BTW)
€ 65.750
Financiering vanaf

€ 552/maand

Legale vermeldingen

Alle geciteerde verbruiks- en CO2-cijfers zijn gebaseerd op de officiële resultaten van laboratoriumtests volgens de Europese regels. Deze worden verstrekt om auto’s met elkaar te kunnen vergelijken en geven mogelijk niet uw werkelijke rijervaring weer

Alle afwerkingen
Ontdek alle beschikbare versies
1 Option

Geen resultaten

 •  
  UX EV - Privilege Line - Crossover
  UX EV Privilege Line Crossover
  Elektrisch

  Van

  € 65.750

  /maand

  Legale vermeldingen

  1AT | 4X2

MAAK KENNIS MET DE EERSTE VOLLEDIG ELEKTRISCHE LEXUS

Zodra u op de power-knop drukt en het stuur beetpakt, ervaart u direct het unieke karakter van deze eerste volledig elektrische Lexus. Eenmaal onderweg geniet u al snel van de soepele acceleraties en het stabiele bochtengedrag. De UX 300e beschikt over een geavanceerde elektromotor met een vermogen van 150 kW (204 DIN hp) en een vrijwel direct beschikbaar koppel van 300 Nm

DE EERSTE VOLLEDIG ELEKTRISCHE LEXUS

De nieuwe UX 300e markeert het volgende hoofdstuk in elektrische mobiliteit van Lexus. Lees verder

10 JAAR VOLLEDIGE GEMOEDSRUST

Om ons vertrouwen in de batterijtechnologie van de UX 300e’s te onderstrepen, bieden wij tien jaar (of 1 miljoen kilometer) verlengde garantie op het batterijpack.

RELAX AND RECHARGE

Profiteer van uw eigen Lexus thuislaadstation en het pan-Europese netwerk van snelladers dat toegankelijk is via de Lexus Link app.

HET IS HOE HET VOELT

In de stad of op kronkelige landweggetjes, met de nieuwe UX 300e geniet u van een rijgedrag dat zowel leuk als messcherp is, vooral dankzij het lage zwaartepunt van de auto en het extra stevige chassis. Bekijk de UX 300e in actie.

MODERN CROSSOVER DESIGN

De volledig elektrische UX crossover onderscheidt zich met diverse Lexus designdetails, zoals de opvallend vormgegeven grille, gewelfde lijnen en een coupé-achtige daklijn. Boven de slanke koplampen met triple-LED lenzen bevindt zich de L-vormige dagrijverlichting, in de voor Lexus kenmerkende pijlpunt.

‘TAKUMI’ VAKMANSCHAP VAN WERELDKLASSE

Om de voor Lexus kenmerkende kwaliteit te kunnen garanderen, wordt de UX 300e naast onze zelfopladende hybrides gebouwd in de Kyushi fabriek. Het oog voor detail waarmee hier wordt gewerkt, is zichtbaar in elk onderdeel, van de fraaie, met de hand geschuurde lak tot de assemblage van elektrische componenten in een stofvrije omgeving.

LEXUS ELECTRIFIED RIJSENSATIE

De UX 300E werd perfect getuned door Yoshiaki Ito, een van onze meest ervaren ‘Takumi’ Master Drivers. Achter het stuur geniet u dan ook van een nieuwe en opwindende Lexus Electrified rijsensatie, waarbij u kunt kiezen uit vier verschillende instellingen voor het regeneratieve remsysteem. Ito was zelfs betrokken bij de vormgeving van de elegante Drive Selector.

MAXIMALE ACTIERADIUS

Voor maximale controle en een grotere actieradius meten sensoren het voltage en de temperatuur van elke accucel. Voor een lange en probleemloze levensduur is de accu bovendien voorzien van geavanceerde systemen voor koeling en verwarming.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Wat uw bestemming ook is, u verkeert in de geruststellende wetenschap dat u met de nieuwe Lexus UX 300e rijdt in een van de veiligste elektrische auto’s ooit. Elke uitvoering beschikt over de nieuwste generatie van het Lexus Safety System +, dat de drie meest voorkomende soorten ongevallen helpt voorkomen: aanrijdingen van achteren, van rijbaan veranderen en aanrijdingen met voetgangers.

UX 300e GALERIJ

Bekijk een auto met een unieke uitstraling, een auto die een extra dimensie geeft aan de prestaties van een crossover.