1. Discover Lexus
  2. Shadow Editions
ONTDEK LEXUS

LEXUS INTRODUCEERT NIEUWE VERSIES: 'SHADOW EDITION

LEXUS INTRODUCEERT NIEUWE VERSIES: 'SHADOW EDITIONS'

Lexus introduceert enkele nieuwe versies binnen zijn gamma zelfopladende hybride SUV's. Maak kennis met de speciale 'Shadow Editions', beschikbaar op de NX 300h en RX 450h.

Deze speciale series bieden de klant tevens een interessant klantenvoordeel en unieke combinatie tussen verfijnde looks en een comfortabele uitrusting. Deze versies zijn te bewonderen in het officiële dealernet vanaf juli 2018.

De NX 300h: hybride met een opvallende look

De NX-crossover is met zijn geraffineerde stijl het best verkochte model in het Lexus-gamma. De combinatie van luxe, eigentijds design, een intelligente layout en aangenaam rijgedrag spreekt autoliefhebbers al jaren aan. De nieuwe NX 300h combineert een opvallend design met vooruitstrevende technologie. Resultaat: een verbeterde rijervaring.
 
De nieuwe ‘Shadow Edition’- uitvoering van de NX 300h AWD omvat een zeer rijke uitrusting, met onder meer zwart gelakte afwerking van een aantal koetswerkelementen, een donker bronzen afwerking van de 18” lichtmetalen velgen, een navigatiesysteem met multimediascherm, premium sound systeem, achteruitrijcamera, ProLuxe lederen bekleding en verwarmbare voorzetels. De versie is beschikbaar in vijf metaallak-buitenkleuren en drie kleuren voor de binnenbekleding.

De RX 450h: luxueuze hybride cross-over

Het RX-gamma van Lexus, de meest luxueuze cross-over op de markt die de veelzijdigheid van een SUV moeiteloos koppelt aan het rijgedrag van een luxeberline - komt ook met een nieuwe ‘Shadow Edition’-uitvoering. De RX 450h krijgt onder andere een zwart gelakte afwerking van een aantal koetswerkelementen waaronder de buitenspiegels en radiatorrooster, specifieke zwart gelakte 20” lichtmetalen velgen, een navigatiesysteem met multimediascherm, een premium sound systeem en de ‘Climate Concierge’ met automatische regeling van onder andere zetelverwarming en -koeling. De beschikbaarheid in vijf metaallak-buitenkleuren en twee kleuren voor de binnenbekleding biedt voor ieder wat wils.