1. Owners
  2. Connected Services
ALLES ONDER CONTROLE

CONNECTED SERVICES

Met onze Connected Services ervaart u het gevoel van volledige controle en comfort, zowel in uw Lexus als op afstand. U bedient de diverse functies via de Lexus Link+ app, uw account op Mijn Lexus of met het multimedia systeem in het interieur. Zo ervaart u een betere connectie met uw auto.

WAAROM CONNECTED SERVICES

BETERE CONNECTIE

LEXUS LINK+ APP

De nieuwe Lexus Link+ app geeft u toegang tot een reeks Connected Services voor uw Lexus, waarmee u nog meer plezier beleeft aan uw auto. Via uw smartphone communiceert u vanuit huis met uw auto, bijvoorbeeld om uw route te plannen of de temperatuur in het interieur voor vertrek in te stellen. De Lexus Link+ app is ontwikkeld met oog op de toekomst en markeert een nieuw hoofdstuk in de wereld van connectiviteit.
SOEPEL WERKENDE TECHNOLOGIE

MULTIMEDIA & ENTERTAINMENT

Maak via het touchscreen in de auto gebruik van een scala aan praktische functies. Met cloud-navigatie ontvangt u regelmatig kaartupdates en actuele verkeersinformatie, waarschuwingen voor snelheidscontroles en de in uw huidige regio aanwezige tankstations. Maak met uw smartphone verbinding via Apple CarPlay of Android Auto om onderweg te kunnen luisteren naar uw favoriete muziek en podcasts.
EENVOUDIGE FUNCTIONALITEIT

PERSOONLIJKE SITE

Om het gebruik van onze Connected Services via Lexus Link+ nog makkelijker te maken, vindt u op onze persoonlijke site alle informatie over uw auto op één plek. Met behulp van uw smartphone kunt u gebruikmaken van diverse praktische functies, waar u zich ook bevindt. Met Lexus Link+ kunt u afspraken maken met de werkplaats, de handleiding van uw auto inzien, de plattegronden van het navigatiesysteem updaten en nog veel meer.

MEER CONNECTIVITEIT

OP AFSTAND VERGRENDELEN/OPENEN

Sluit op afstand de portieren van uw auto af, of geef anderen toegang tot uw auto.

HYBRIDE COACHING

Lees hoe u nog meer uit uw hybride Lexus haalt door te rijden in de efficiënte EV-modus.

REMOTE CLIMATE CONTROL

Bedien de verwarming en airconditioning ook wanneer u zich buiten de auto bevindt.

ANALYSE RIJGEGEVENS

Registreer uw ritten en uw rijstijl en houd uw zakelijke ritten bij.

SHARE TO CAR

Plan uw volgende rit vanuit huis of kantoor en stuur deze rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw Lexus.

ORDER TRACKER

Volg de status van uw nieuwe Lexus en blijf op de hoogte van de datum van aflevering bij uw Lexus-dealer.
*Beschikbaarheid van functies en voertuigspecificaties kunnen per land verschillen. Neem voor meer informatie contact op met uw Lexus-dealer, of kijk in de handleiding van uw auto.