1. Owners
  2. Connected Services
  3. Your Personal Site
PRAKTISCHE FUNCTIES

UW PERSOONLIJKE SITE

Onze persoonlijke site is een plek waar u als bestuurder zelf de controle heeft en volledig up-to-date blijft. Zo gaat u zelfverzekerder en beter voorbereid op weg met uw Lexus. U heeft op elk willekeurig moment toegang tot de site, voor een optimale rijbeleving met uw Lexus.

SNEL EN EENVOUDIG

HANDIGE CONNECTIE

Met onze persoonlijke site ervaart u tijdens elke rit met uw Lexus extra gemak en controle. U kunt uw auto beheren, een afspraak maken voor de eerstvolgende onderhoudsbeurt, plattegronden voor het navigatiesysteem updaten en meer.
SNEL EN EENVOUDIG

ONLINE ONDERHOUD PLANNEN

Met de eCare functie van onze Lexus Link+ app kunt u het onderhoud van Lexus beheren, met onder meer de mogelijkheid om bij uw Lexus-dealer online een afspraak te plannen voor de eerstvolgende onderhoudsbeurt.
BEKIJK UW STATISTIEKEN

ANALYSE RIJGEGEVENS

Met onze analyse functie kunt u via de Lexus Link+ app uw ritten registreren, inzicht krijgen in uw eigen rijstijl en uw zakelijke ritten bijhouden. Zo krijgt u een optimale rijbeleving met uw Lexus.

OVERIGE FUNCTIES PERSOONLIJKE SITE

MIJN AUTO

Volg de onderhoudsgeschiedenis van uw auto, bekijk de verzekeringsvoorwaarden en meer.

ORDER TRACKER

Volg de status van uw nieuwe Lexus en blijf op de hoogte van de datum van aflevering bij uw Lexus-dealer.

REMINDERS ONDERHOUD

Stel reminders in voor het onderhoud aan uw auto, zoals het wisselen van zomer- en winterbanden en afspraken maken voor een servicebeurt.

HANDLEIDING

Probeer de handige zoekfunctie om binnen de Lexus Link+ app de handleiding van uw Lexus te vinden.

E-STORE

Zorg dat u de nieuwste versie van de Lexus Link+ app heeft geïnstalleerd, zodat u gebruik kunt maken van de nieuwste functies, uw navigatiesysteem kunt updaten en nog veel meer.

SHARE TO CAR

Plan uw volgende rit vanuit huis of kantoor en stuur deze rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw Lexus.

RITTENHISTORIE

Bekijk het exclusieve logboek van al uw ritten, met informatie over gereden routes, afgelegde afstand, tijdsduur en brandstofverbruik.

ANALYSE RIJGEGEVENS

Registreer uw ritten en uw rijstijl en houd uw zakelijke ritten bij.