1. Owners
 2. Maintenance
 3. Hybrid Health Check
EIGENAARS

HYBRID HEALTH CHECK

Krijg de beste zorg voor uw hybride Lexus met een jaarlijkse Hybrid Health Check bij uw Lexus dealer. De Lexus Hybrid Health Check zorgt ervoor dat uw Lexus hybride aandrijflijn optimaal blijft presteren.

PIONIERS IN HYBRIDE RIJDEN

Als pioniers van de hybride technologie is het onze verantwoordelijkheid dat uw hybride Lexus zo efficiënt mogelijk blijft presteren. Daarom bieden we een Lexus Hybrid Health Check om ervoor te zorgen dat uw Lexus maximale prestaties blijft leveren.

EXPERTS IN HYBRIDE TECHNOLOGIE

De technologie van de Lexus Hybrid Drive is het resultaat van pionierswerk van Lexus. Dat maakt het logisch om het onderhoud aan uw hybride Lexus te laten uitvoeren door de Lexus-dealer. Al onze monteurs hebben een diploma van het Lexus Certified Training programma en zijn experts binnen hun vakgebied. Met hun vakkennis zijn onze monteurs specialisten en volledig up-to-date met alle aspecten van de hybride technologie. Tevens zijn zij gewend te werken met de meest geavanceerde apparatuur en gereedschappen. Zo weet u zeker dat uw Lexus de best mogelijke zorg krijgt - de zorg die uw auto verdient.

 • LEXUS HYBRID HEALTH CHECK

 • Een jaarlijkse inspectie van de hybride technologie van uw auto is een uitstekende manier om er zeker van te zijn dat het systeem soepel en efficiënt blijft functioneren. We beoordelen de volledige Lexus Hybrid Drive en maken hiervan een uitgebreid rapport met alle informatie die u nodig heeft om inzicht te krijgen in de status van de techniek. Alle details worden u zorgvuldig en duidelijk uitgelegd en als een onderdeel van het systeem onderhoud of reparatie behoeft, dan bespreken wij met u de aanbevolen vervolgstappen.

  1. CHECK HYBRIDE ACCU
  Het systeem analyseert de prestaties van de hybride accu.
  2. CHECK AANDRIJFLIJN
  Het systeem analyseert de efficiency van de hybride aandrijflijn.
  3. CHECK KOELSYSTEEM
  Het systeem analyseert de efficiency van het koelsysteem.

 • GEMOEDSRUST

 • Als onderdeel van een onderhoudsbeurt bij de Lexus-dealer zijn aan de jaarlijkse Hybrid Health Check geen kosten verbonden. Door de hybride aandrijflijn van uw Lexus goed in de gaten te houden, kunnen de monteurs van Lexus potentiële problemen oplossen voordat deze echt ontstaan .

 • VERLENGDE GARANTIE HYBRIDE ACCU

 • Voor de componenten van de Lexus Hybrid Drive geldt standaard een fabrieksgarantie van 5 jaar of 100.000 kilometer. Na een succesvolle Hybrid Health Check, verlengt u deze garantie met een jaar (of 15.000 kilometer) en ontvangt u certificaat om toe te voegen aan de documentatie van uw auto. De garantie kunt u jaarlijks verlengen voor een periode van maximaal 10 jaar na de eerste kentekenregistratie. Zo heeft u 10 jaar lang volledige gemoedsrust, in de wetenschap dat uw Lexus in goede handen is bij onze experts wanneer er onverhoopt een mankement optreedt.

ANTWOORDEN OP VEELGESTELDE VRAGEN OVER HYBRIDE

Heeft u vragen over het onderhoud aan uw hybride Lexus, bekijkt u dan onderstaande FAQ's of neem contact op met uw Lexus-dealer.

 • Dit is een veelvoorkomend misverstand en het antwoord op deze vraag is nee. De motor van de hybride aandrijflijn hoeft u niet vaker te onderhouden dan de motor van een conventionele auto. Standaard onderhoud en kleine reparaties zijn doorgaans goedkoper dan bij een conventionele motor.

  Net als bij alle andere auto's is regelmatig onderhoud van het grootste belang om er zeker van te zijn dat uw auto in de best mogelijke conditie is. Naarmate u uw auto meer gebruikt, zult u deze ook vaker moeten onderhouden. Neem contact op met uw Lexus-dealer voor informatie over de optimale interval tussen onderhoudsbeurten en wat u nog meer kunt doen om bijvoorbeeld de hybride accu en andere componenten van de Full Hybrid Drive in conditie te houden.

  Neem contact op met uw Lexus-dealer om een afspraak te maken voor een Hybrid Health Check, waar en wanneer het u goed uitkomt.

  Het rapport van de Hybrid Health Check is een uitgebreid verslag van de conditie van uw auto. Het is tevens uw bewijs voor het feit dat uw auto is onderhouden door de Lexus-dealer, waarmee u in aanmerking komt voor de verlengde garantie. Dit zeer complete rapport vermeldt ook aspecten van de Lexus Hybrid Drive die in de toekomst mogelijk aandacht nodig hebben. Het rapport is uw eigendom om in de toekomst te kunnen raadplegen, bijvoorbeeld om te weten wanneer het tijd is voor de volgende Hybrid Health Check.

 • De hybride accu's van Lexus worden gemaakt volgens de strengste kwaliteitsnormen en zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan. De uiteindelijke levensduur is afhankelijk van uw gebruik en rijgedrag en ook het onderhoud is in belangrijke mate bepalend voor de levensduur van de hybride accu. Een hybride accu van Lexus kan even lang mee gaan als de auto zelf, waarmee de hybride technologie ook op langere termijn een van de betrouwbaarste oplossingen is.

  Lexus gelooft en investeert al sinds 2004 in hybride technologie en we zijn er trots op dat we onze expertise op dit gebied sindsdien hebben geperfectioneerd. Door gebruik te maken van de laatste innovaties in hybride technologie, biedt elke Lexus Zelfopladende Hybride een combinatie van efficiency en rijcomfort.