1. Discover Lexus
  2. UX art gallery
ONTDEK LEXUS

DE UX ART SPACE BY LEXUS

In het Portugese Lissabon opent Lexus dit jaar van juni tot september een pop-up kunstgalerij. De UX Art Space by Lexus toont een exclusief prototype van de compleet nieuwe UX, temidden van bijzondere kunstwerken van de getalenteerde kunstenaars Ines Zenha en Bence Mayarlaki. Deze kunstenaars kregen de uitdaging om de UX uit elkaar te halen en hun eigen interpretatie van deze crossover van Lexus te maken.

  • DE UX ART GALLERY VAN DICHTBIJ

    De UX Art Space toont een exclusief prototype. Kijk hoe de galerij in Lissabon tot stand is gekomen.

RUIMTE VOOR KUNST IN LISSABON

"Lissabon is een creatieve en culturele broedplaats die continu verandert. Daarmee is de stad het ideale decor om onze UX crossover te presenteren in een innovatieve, artistieke omgeving", aldus Pascal Ruch, hoofd van Lexus Europe. “De UX Art Space by Lexus biedt bezoekers de mogelijkheid om volledig op te gaan in de wereld van Lexus en om onze passie voor creatief design en innovatieve technologie met ons te delen.”

“De UX Art Space by Lexus vormt een harmonieuze verbinding tussen de auto en de kunst" vertelt Carolina Grau, curator en een kenner van moderne kunst. "Deze tentoonstelling speelt in op de emotie van bezoekers door gebruik te maken van abstractie en deconstructie. Daarmee ontstaat een artistieke interpretatie van het bewegen, het geluid, de vorm en het kleurenpalet van Lexus.”

Bezoek de UX Art Gallery
Adres: Largo dos Stephens 5, Cais Sodré, Lissabon
Openingstijden: 29 juni - 15 september, Maandag - Zaterdag van 12.00 tot 20.00 uur
Toegang gratis
 

INTERVIEWS KUNSTENAARS

UX ART GALLERY


 

Bekijk de artistieke interpretatie van het bewegen, het geluid, de vorm en het kleurenpalet van Lexus.