1. Discover Lexus
  2. Venice Filmfestival
LEXUS NIEUWS

LEXUS TUSSEN DE STERREN

  • Hoofdrol voor Lexus tijdens de openingsceremonie van La Biennale di Venezia - het internationale filmfestival van Venetië 
  • Lexus treedt voor het zesde achtereenvolgende jaar op als autosponsor van het festival
  • De compleet nieuwe RX voert een lange lijst van andere modellen van Lexus aan om tijdens het evenement acteurs en andere beroemdheden te vervoeren van en naar het Lido van Venetië

 

Voor de 79e editie van het Filmfestival van Venetië – La Biennale di Venezia - verkeerde Lexus in het gezelschap van talloze vooraanstaande filmmakers, acteurs en andere VIP's. Voor het zesde achtereenvolgende jaar was Lexus als officiële autosponsor verbonden aan het festival, met de nieuwste modellen voor de rode loper, waaronder de compleet nieuwe RX hybride SUV.

Op de avond van de openingsceremonie gaven beroemde sterren als Julianne Moore, Regé-Jean Page, Rocio Morales, Catherine Deneuve en Tessa Thompson acte de présence. Voor hen stond een uitgebreide vloot van Lexus Electrified modellen beschikbaar, waaronder de UX, NX, RX en ES.

Het optreden van Lexus als autosponsor van het festival sluit aan bij de gemeenschappelijke waarden tussen de filmwereld en de auto-industrie. Beide sectoren worden gedreven door het verlangen van mensen om hun horizon te verbreden door middel van reizen en het opdoen van nieuwe ervaringen. Waar film een uniek medium is om onvergetelijke momenten te creëren, daar bezorgt Lexus haar klanten hun eigen bijzondere ervaring dankzij het innovatieve en vooruitstrevende karakter van het merk.

Het prachtige Venetië vormt een passend decor voor dit evenement. De magie van deze unieke stad zorgt voor onvergetelijke herinneringen, terwijl ook het onderwerp van duurzaamheid er hoog op de agenda staat.

“We zijn er trots op dat we weer in Venetië aanwezig zijn en zijn vereerd dat we hier onze onderscheidende merkwaarden mogen etaleren", aldus Maurizio Perinetti, directeur van Lexus Italië. "Dit is een prestigieus evenement en een prachtig podium voor de introductie van de nieuwe RX, een van onze meest iconische modellen. We hopen dat de bezoekers van het festival het design, de kwaliteit, technologie en de milieueigenschappen van de RX kunnen waarderen en willen ze graag een bijzondere Lexus Amazing Experience meegeven.”

Samen met enkele andere modellen uit de Lexus Electrified range, waaronder de volledig elektrische UX 300e crossover, maakt de RX deel uit van een vloot van 40 voertuigen die worden ingezet om gasten en officials van en naar de rode loper te rijden. Passend bij de glamour van het evenement maakt ook de LC 500 Convertible deel uit van de collectie. De auto's blijven beschikbaar tot de sluiting van het festival op 10 september.