1. New Cars
 2. LBX

LAAT ZIEN WIE U BENT

VIND UW IDEALE LBX ATMOSPHERE

De Lexus LBX is ontworpen met oog op de meest uiteenlopende wensen en persoonlijkheden en daarom beschikbaar in verschillende uitvoeringen, ieder met eigen lakkleuren en interieurcombinaties. In de bijzondere wereld van de LBX staan deze uitvoeringen bekend als Atmosphere. U kunt kiezen uit de LBX ELEGANT, LBX RELAX, LBX EMOTION en LBX COOL, elk met geheel eigen kleurstellingen en interieurstijl.

arrow right
arrow left
 • LBX ELEGANT

  De LBX ELEGANT trekt de aandacht met een opvallende lakkleur, minutieus afgewerkt door onze Takum. Het al even fraai afgewerkte interieur onderscheidt zich met diervrije Tahara bekleding in de kleur Forest Brown of Ammonite Sand.

 • LBX RELAX

  Een opvallende kleurstelling waarmee u direct een statement maakt. De keuze uit semi-aniline lederen bekleding in de kleur Saddle Tan of Black, gecombineerd met elegant Tatami stiksel. En de sfeerverlichting in 64 verschillende kleuren.

 • LBX EMOTION

  Laat je verleiden door de 18” bewerkte lichtmetalen velgen en een bi-tone kleurcombinatie op de carrosserie. Binnenin pronkt een bekleding vervaardigd door onze Takumi, met rode accenten op de stoelen, het middenconsole en de deurbekleding.

 • LBX COOL

  Met een bi-tone carrosserie. Een interieur met deels met leder afgewerkt Ultrasuede bekleding met accenten in Copper. Daarnaast een ingetogen sfeerverlichting met de mogelijkheid om een ambiance te kiezen die past bij uw stemming van dat moment.


Ontdek de Lexus LBX
tot in de kleinste details

WAT WILT U DOEN?

ONZE MEEST RECENTE AANBIEDINGEN

No promotions found message

LBX Elegant

Maak elke rit uniek

Vanaf
34460
37460

LBX Base

Maak elke rit uniek

Vanaf
29990
33580

VEELGESTELDE VRAGEN

 1. Alles

In Europa kunt u de LBX online reserveren. In sommige landen is uw reservering gratis, andere landen hanteren een kleine aanbetaling die, indien nodig, volledig wordt gerestitueerd. De genoemde prijzen dienen slechts ter indicatie en kunnen nog aan verandering onderhevig zijn door factoren waarop wij geen invloed hebben, zoals belastingverhogingen, rentewijzigingen, etc. Voorafgaand aan aflevering van uw LBX wordt u van eventuele wijzigingen op de hoogte gesteld.

De LBX is de meest betaalbare auto in het premium segment, zonder enig compromis ten aanzien van luxe. Prijzen beginnen bij € 33.580.

Ja.

Een zelfopladende hybride Lexus combineert het vermogen van een benzinemotor met elektrische energie. Zo is uw auto altijd klaar voor vertrek en hoeft u geen batterij extern op te laden. Het systeem kiest onder wisselende omstandigheden de meest efficiënte aandrijving en laadt tijdens het rijden en wanneer u remt voortdurend de batterij op, als exponent van de filosofie van Lexus ten aanzien van geavanceerde technologie en duurzame mobiliteit.

In de range van Lexus valt een compacte SUV in een segment voor kleinere SUV's. Deze is doorgaans groter dan subcompacte SUV's, maar kleiner dan midsize SUV's. De compacte SUV is een populair segment dankzij het plezierige rijkarakter en de wendbaarheid van deze auto's.

De LBX heeft een wielbasis van 2.580 mm en is 4.190 mm lang, 1.825 mm breed en 1.545 mm hoog.

LBX staat voor Lexus Breakthrough Crossover.

Ja. De LBX is uitgerust met het nieuwste Lexus Link Connect system, dat bediend wordt via een 9,8" touchscreen en de 'Hey Lexus' boordassistent.

Ja. Uw smartphone kunt u via Apple CarPlay draadloos of met een aansluitsnoer integreren.

Ja. Uw smartphone kunt u via Android met een aansluitsnoer integreren.

De LBX is leverbaar in vier verschillende Atmospheres, om u in staat te stellen een LBX te kiezen die uw persoonlijkheid het beste laat zien. De subtiele luxe van de LBX ELEGANT, het tijdloze karakter van de LBX RELAX, de levendige ambiance van de LBX EMOTION of het individuele karakter van de LBX COOL.