1. Business
 2. Fleet managers
BUSINESS

FLEET MANAGER

U kunt rekenen op Lexus als flexibele zakenpartner en u de ondersteuning bieden die u nodig heeft om een fiscaal efficiënte vloot te exploiteren tegen lage operationele kosten. Onze keuze aan geavanceerde voertuigen en opties helpt u aan de verwachtingen van uw chauffeur te voldoen en deze te overtreffen.

LEXUS BUSINESS PLUS

Ontdek waarom Lexus de ideale keuze is voor wagenparkbeheerders; voordelige restwaarden, voortdurende investeringen in hybride technologie, een uitzonderlijke veiligheidsreputatie en een ervaren team van specialisten volledig toegewijd aan een uitzonderlijk serviceniveau dat bij het merk Lexus past.

LEXUS FLEET SCAN

Een bedrijfswagen heeft ongetwijfeld invloed op het imago van uw bedrijf, dus het kiezen van de juiste wagenpartner is essentieel. Uw wagenpark moet ook belastingefficiënt zijn, met concurrerende bedrijfskosten gedurende zijn hele levensduur, maar toch flexibel genoeg om te voldoen aan de huidige eisen van de bestuurder en het evenwicht tussen werk en privéleven.

 

Met onze Lexus Fleet Scan tool analyseren we uw aanvraag en komen we bij u terug met een formule die is aangepast aan uw behoeften. Stuur uw verzoek naar het volgende adres fleet@lexus.be om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen.

 

Als u een vloot van kleine of middelmatige grote beheerd (minder dan 20 wagens), neem contact op met een specialist bij uw dichtstbijzijnde Lexus dealer voor advies.

Business Plus Service

 • Volledige waarborg van 3 jaar of 100.000 km. Voor de hybrides, een dekking van 5 jaar of 100.000km voor de batterij en de hybride onderdelen.

  Wij bieden korte termijn verhuur van vervangende voertuigen in het geval van onbeschikbaarheid van een voertuig in uw wagenpark.

  Een complete reeks op maat gemaakte financiële oplossingen en bedrijfsplannen ontworpen door ons eigen toegewijde financiële serviceteam.

  Wij bieden een breed assortiment hybride voertuigen met lage emissies en bedrijfskosten, aanzienlijke belastingbesparingen en lagere levensduurkosten.

  Onze tools zijn specifiek op uw bedrijf toegesneden en kunnen u helpen om weloverwogen beslissingen te nemen.

  Een programma om risico's te verminderen, geld te besparen, de prestaties van de chauffeur te verbeteren en dodelijke ongevallen te helpen voorkomen - gratis voor gekwalificeerde wagenparkbeheerders.

HET LEXUS BUSINESS TEAM

HET TEAM

Ontdek ons Lexus Business Team

Versnelde expertise

U ontvangt nog binnen de 24u een offerte van onze business of sales verantwoordelijke.

Transparante en eerlijke kosten

Maximum limiet arbeids- en brandstofkosten, gegarandeerde kortingen op reserveonderdelen.

Expres-dienst na de 90 minutes

Autobestuurders kunnen genieten van gratis WiFi terwijl onze technici hun servicewerkzaamheden uitvoeren.

Gratis veiligheidsrapport

Benadrukt alle dringende werkzaamheden die nodig zijn om aan de wettelijke en veiligheidsvereisten te voldoen, alsook alle werkzaamheden die in de toekomst mogelijk moeten worden verricht.

Reservering vooraf

Geavanceerde reserveringssystemen zoals Epyx-1 bieden servicereserveringstijden van minder dan 20 minuten.

Een mobiliteitsinzet

Ophaling en gratis levering van de wagen binnen 20 km en gegarandeerde reservering binnen drie werkdagen.

Interesse in een proefrit?