1. Owners
  2. Warranty & insurance
EIGENAARS

GARANTIE EN VERZEKERING

We begeleiden je bij elke stap met fabrieksgarantie en een reeks uitgebreide garanties die bij jou passen.

  • Tot 10 jaar garantie bij Lexus

    Wist u dat Lexus de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Lexus, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Lexus jaarlijks laten onderhouden bij uw Lexus dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Lexus Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Lexus garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

FABRIEKSGARANTIE

Met de fabrieksgarantie van Lexus verloopt elke rit probleemloos, of u nu onverwachts op zakenreis moet of een weekendje weg wilt. Onze standaardgarantie biedt 100.000 km dekking voor mechanische problemen en vijf jaar voor problemen met de hybride onderdelen en de batterij. Dankzij deze complete bescherming begint u vol vertrouwen aan elke reis.

Extra garantie

Kies de extra garantiebepalingen die bij u passen, met verschillende opties zoals pechhulp en de kosten voor een hotelovernachting.

LEXUS RELAX

Lexus Relax is een revolutie in de zorg voor uw auto, met 12 maanden extra garantie elk jaar dat uw wagen bij ons in onderhoud blijft. Zo hebt u jaar na jaar volledige gemoedsrust.