1. Owners
  2. Warranty & insurance
  3. Lexus Relax
GARANTIE EN VERZEKERING

LEXUS RELAX

Lexus Relax is een revolutie in de zorg voor uw auto, met 12 maanden extra garantie elk jaar dat uw wagen bij ons in onderhoud blijft. Zo hebt u jaar na jaar volledige gemoedsrust.

ERVAAR VOLLEDIGE GEMOEDSRUST, JAAR NA JAAR

Lexus Relax getuigt van ons vertrouwen in de kwaliteit van onze voertuigen. Nadat uw fabrieksgarantie is afgelopen, kunt u zich nog steeds volledig gerust voelen, met 12 maanden extra garantie wanneer uw wagen bij ons in onderhoud blijft. U kunt er dus op vertrouwen dat uw auto in veilige handen is - bij deskundige technici, die alleen originele onderdelen gebruiken. Zo blijft uw Lexus 100% een Lexus.

Lexus biedt nu als enige constructeur in België tot 10 jaar garantie op elke Lexus ! Deze unieke garantie geldt voor alle eigenaars van een in Europa gekochte Lexus, zowel voor wagens met verbrandingsmotor als hybride wagens en elektrische wagens, zowel nieuw als tweedehands.

Na elk jaarlijks onderhoud in het officiële Lexus netwerk wordt uw garantie automatisch verlengd met 1 jaar of 15.000 kilometers1, dit totdat de wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometers1 heeft.

LEXUS RELAX

U HOEFT MAAR ÉÉN DING TE DOEN

De Lexus Relax garantie wordt automatisch verlengd na elk jaarlijks onderhoud in het officiële Lexus netwerk, volgens de aanbevelingen in uw “Onderhouds & Garantie”-boekje. Na uitvoering  van het onderhoud wordt de waarborg met 12 maanden of 15.000 kilometers1 verlengd.

ZORGELOOS RIJDEN

Alle in aanmerking komende Lexus-modellen die binnenkomen voor een periodieke onderhoudsbeurt krijgen automatisch de extra Lexus Relax-garantie.

Criteria om in aanmerking te komen:

  • Uw auto moet ouder zijn dan 2 jaar of meer dan 85.000 km hebben.
  • De resterende fabrieksgarantie moet minder dan 1 jaar of minder dan 15.000 km bedragen.
  • Het voertuig is minder dan 10 jaar oud en heeft minder dan 160.000 km.

LEXUS RELAX

NIEUW OF TWEEDEHANDSWAGEN

Deze unieke garantie van 10 jaar geldt voor alle eigenaars van een in Europa gekochte Lexus, zowel voor wagens met verbrandingsmotor als hybride wagens en elektrische wagens, van minder dan 10 jaar oud en met minder dan 200.000 kilometers, en zowel nieuw als tweedehands.

Dit geldt ook als u uw Lexus voorheen buiten het officiële Lexus-netwerk hebt onderhouden.2

LEXUS RELAX

IN ALLE TRANSPARENTIE

Addertjes onder het gras? Daar doen wij niet aan mee. We leggen u de Lexus Relax garantie uit zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. 

FABRIEKSGARANTIE


Onze garantie is onze manier om de kwaliteit van onze producten extra in de verf te zetten. De garantie dekt elk defect dat kan worden toegeschreven aan een productie- of montagefout bij normaal gebruik gedurende een periode van 3 jaar of 100.000 kilometers1. De eerste 2 jaar geldt er geen kilometerbeperking.

MAAK NU UW AFSPRAAK

Komt uw Lexus in aanmerking voor de Lexus Relax waarborg en komt de datum of de kilometerstand waarop een volgend onderhoud vereist is, dichterbij? Maak nu uw afspraak voor het volgende onderhoud van uw wagen en rij jaar na jaar gerust.

1 Afhankelijk van welke limiet eerst wordt bereikt

2 Als u het onderhoud na de aanbevolen termijn uitvoert, wordt de Lexus Relax garantie na een wachttijd van een maand geactiveerd.