1. New Cars
 2. UX
Vanaf (Incl. BTW)
€ 42.590
Legale vermeldingen
Rijden met de nieuwste Lexus UX is een beleving die verder gaat dan alleen het mechanische. Vanzelfsprekend bent u omringd door superieure techniek, van de zelfopladende hybride aandrijflijn van de vierde generatie tot het extreem stijve chassis. De stilte, het dynamische karakter, de wendbaarheid in bochten en in de drukke stad en de levendige acceleraties zijn ongeëvenaard. Onze designers stelden alles in het werk om iets bijzonders te maken van deze luxueuze, compacte SUV met zijn onderscheidende grille. Dat bijzondere karakter is ook zichtbaar in kleinere details, zoals de LED achterlichten, die met hun stijlvolle en aerodynamische vorm een bijdragen leveren aan de uitzonderlijke rijeigenschappen.
 • DE BESTE UX OOIT

  De nieuwe UX beschikt over de nieuwste technologie, heeft verbeterde rijeigenschappen en biedt meer keuzevrijheid.                                                                                                                                                                                         

 • VIJF MILJOEN PREMIUM SUV'S

  Lexus brengt premium SUV's op de markt in meer dan 90 verschillende landen en passeerde in 2020 de mijlpaal van vijf miljoen verkochte auto's wereldwijd, met modellen als de UX, NX, RX, GX en LX. 

 • UX KUNST

  Lexus onthult 's werelds eerste getatoeëerde auto.                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Alle afwerkingen

Ontdek alle beschikbare versies

7 Opties

Geen resultaten

 • UX - Base - Crossover

  UX Base

  Hybride
  Crossover

  Van

  € 42.590

  /maand

  maand

  Continuously Variable Transmission | 4X2
 • UX - F SPORT Design - Crossover

  UX F SPORT Design

  Hybride
  Crossover

  Van

  € 46.390

  /maand

  maand

  Continuously Variable Transmission | 4X2
 • UX - Comfort Line - Crossover

  UX Comfort Line

  Hybride
  Crossover

  Van

  € 47.190

  /maand

  maand

  Continuously Variable Transmission | 4X2
 • UX - Business Line - Crossover

  UX Business Line

  Hybride
  Crossover

  Van

  € 50.240

  /maand

  maand

  Continuously Variable Transmission | 4X2
 • UX - Executive Line - Crossover

  UX Executive Line

  Hybride
  Crossover

  Van

  € 52.020

  /maand

  maand

  Continuously Variable Transmission | 4X2

  Van

  € 53.610

  /maand

  maand

  Continuously Variable Transmission | 4X4
 • UX - F SPORT Line - Crossover

  UX F SPORT Line

  Hybride
  Crossover

  Van

  € 58.790

  /maand

  maand

  Continuously Variable Transmission | 4X2

  Van

  € 60.380

  /maand

  maand

  Continuously Variable Transmission | 4X4
 • UX - Privilege Line - Crossover

  UX Privilege Line

  Hybride
  Crossover

  Van

  € 58.790

  /maand

  maand

  Continuously Variable Transmission | 4X2

  Van

  € 60.380

  /maand

  maand

  Continuously Variable Transmission | 4X4

PRESTATIES

 • LEXUS DRIVING SIGNATURE

                                                                                        De vooruitstrevende Lexus UX 250h zelfopladende hybride onderscheidt zich met zijn uitzonderlijke souplesse en vrijwel geruisloze rijcomfort. Ervaar de unieke Lexus Driving Signature die voortkomt uit maandenlange tests door dezelfde ‘Takumi’ master drivers die ook de indrukwekkende LC Coupé tot in de puntjes perfectioneerden. Het resultaat is een compacte SUV met een verrassend atletisch karakter. 

 • LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE VAN DE VIERDE GENERATIE 

  De UX 250h wordt aangedreven door een zelfopladende hybride aandrijflijn, met onder meer een zeer efficiënte, nieuw ontwikkelde 2,0 liter benzinemotor en een gecombineerd vermogen van 184 DIN pk. Deze aandrijflijn is naar keuze leverbaar met voorwielaandrijving of E-Four All-Wheel Drive, gecombineerd met een compacte en lichtgewichte transaxle en Power Control Unit, ontworpen om vermogensverlies als gevolg van warmte en frictie zoveel mogelijk te beperken. Voor de nieuwe nikkel-metaalhydride accu werden een meer compacte constructie en koelsysteem ontwikkeld.

 • HYBRIDE TRANSMISSIE

                                                                                        Deze hybride transmissie van de nieuwste generatie koppelt de 2,0 liter benzinemotor aan twee elektromotoren/dynamo’s. De interne frictie in de transmissie ligt 25% lager dan van voorgaande systemen van Lexus. De Sequential Shiftmatic functie remt in zes stappen gefaseerd af op de motor en voelt aan als een handgeschakelde transmissie. Voor bediening kunt u kiezen uit de schakelpaddels aan weerszijden van het stuurwiel of de S-stand op de pookknop. 

De nieuwe nikkel-metaal hydride accu en het koelsysteem bevinden zich onder de achterbank van de UX 250h. Daarmee blijft een zo groot mogelijk laadvolume behouden, met bovendien een gunstig effect voor het lage zwaartepunt van de auto.

De UX 250h is naar keuze leverbaar met voorwielaandrijving of elektrisch gestuurde All-Wheel Drive, ofwel E-FOUR. Het E-FOUR systeem maakt gebruik van een separate elektromotor/dynamo op de achteras. Een vloeiende verdeling van het motorvermogen over de voor- en achterwielen zorgt voor een stabieler weggedrag - zelfs op hellingen of gladde wegen. Tegelijkertijd ligt het brandstofverbruik lager dan dat van conventionele systemen voor vierwielaandrijving.

VEILIGHEID

 • LEXUS SAFETY SYSTEM + / 5-STERREN EURO-NCAP 

  De UX is uitgerust met ons revolutionaire Lexus Safety System +, met onder meer een Pre-Collision System dat nu bij daglicht en 's avonds ook voetgangers opmerkt. Het systeem registreert voortaan ook fietsers in het donker. De gecombineerde functies dragen bij aan de toonaangevende veiligheidsprestaties van de UX 250h, die bij de crashtests van Euro-NCAP werd beoordeeld met de maximaal haalbare vijf sterren. Het Lexus Safety System + omvat onder meer: 

  • Pre-Collision System met pedestrian detection
  • Dynamic Radar Cruise Control
  • Road Sign Assist - Lane Tracing Assist
  • Automatic High Beam
  • Emergency Steering Assist
  • Intersection Turn Assist.
 • PRE-COLLISION SYSTEM

                                                                                    Het Pre-Collision System van de UX registreert zelfs overdag voetgangers en is in staat om in het donker ook fietsers te detecteren. Dit is te danken aan een gevoeliger camera om het aantal verkeersongevallen in het donker terug te dringen. Daarnaast is het dekkingsgebied van de millimetergolf radar verbreed, waardoor het systeem nu overdag ook fietsers opmerkt. Heeft het systeem eenmaal bepaald dat de kans op een aanrijding groot is, dan treden automatisch de remmen in werking.

 • DYNAMIC RADAR CRUISE CONTROL

                                                                                  Het systeem maakt gebruik van dezelfde sensor en een camera om een veilige afstand tot een voorligger te bewaren. Komt de voorligger tot stilstand, dan remt het systeem de UX ook automatisch af. Zodra de auto weer wegrijdt, trekt ook uw UX weer op. Hiermee maakt DRCC het werk voor de bestuurder gemakkelijker, met name in situaties van langzaam rijdend verkeer.

De functie Road Sign Assist (RSA) van de UX 250h herkent verkeersborden en informeert de bestuurder hierover via het multi-information display. Door de koppeling met de Dynamic Radar Cruise Control (DRCC) kan de ingestelde snelheid met een druk op de knop gemakkelijk worden aangepast wanneer RSA een plaatselijk geldende snelheidsbeperking opmerkt. RSA herkent alle belangrijke verkeers- en waarschuwingsborden.

Lane Tracing Assist helpt u als bestuurder om in het midden van de rijbaan te blijven. Het systeem werkt bovendien in scherpere bochten dan de voorgaande generatie. Zodra LTA bemerkt dat de auto zijn rijbaan verlaat, dan helpt het systeem de bestuurder om op koers te blijven.

Het veiligheidsniveau in de UX wordt verder verhoogd met de aanwezigheid van acht airbags. Dit zijn onder meer frontairbags voor de bestuurder en passagier, knie-airbags, zijairbags voor en achter en gordijnairbags die de volledige zijkant van de auto beslaan.

KRACHTIG DESIGN

 • VORM EN FUNCTIE

  Onze designers stelden alles in het werk om deze luxueuze, compacte SUV een spannende en dynamische uitstraling te geven. Dat is zelfs zichtbaar in kleinere details, zoals de LED achterlichten, die met hun stijlvolle en aerodynamische vorm een bijdragen leveren aan de uitzonderlijke rijeigenschappen. Een van de vele voorbeelden van de wijze waarop de UX 250h vorm en functie met elkaar weet te verenigen.

 • F SPORT / F SPORT Design

  De nieuwe lakkleur Sonic Platinum maakt de UX verleidelijker dan ooit. Zijn dynamische en strakke lijnen worden benadrukt door sportieve 18" lichtmetalen velgen en wielranden in de kleur van de carrosserie. De UX F SPORT Design maakt de range nóg veelzijdiger, met een F-mesh grille en bi-tone kleurstelling. Deze kleurencombinatie is ook beschikbaar voor de UX F SPORT, om de dynamische aspiraties van beide uitvoeringen nog eens te onderstrepen.

 • 17" 7” LICHTMETALEN VELGEN MET AERO DESIGN 

  De in zwart of metallic zilver uitgevoerde velgen zijn voorzien van spaken met aerodynamisch gevormde schoepen aan de zijkant, een wereldprimeur voor Lexus. De vorm van de schoepen is geïnspireerd op de ‘Gurney Flap’ op de achtervleugel van Formule 1 auto’s. Deze reguleert de luchtstroom en creëert wervelingen die de downforce vergroten. Dit innovatieve nieuwe design biedt meer stabiliteit tijdens het remmen, verbetert de koeling van de remmen en vermindert de turbulentie langs de flanken van de auto.

Deze compacte koplampen zijn voorzien van triple-LED lenzen, met L-vormige dagrijverlichting vormen in een voor Lexus kenmerkende pijlpunt. Multi-weather lampen zorgen ook bij mist voor goed zicht.

Het geavanceerde design van het achterlicht van de nieuwe UX 250h is niet alleen opvallend, maar levert ook een bijdrage aan de aerodynamische efficiency. Een in de achterlichten geïntegreerde luchtgeleider vermindert wisselingen in luchtdruk met 16% en geeft in bochten en bij sterke zijwind meer stabiliteit. Het markante achterlicht bestaat uit één lijn van 120 LED’s die in het midden taps toeloopt en op het smalste punt slechts 3 millimeter breed is.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

 • HANDSFREE BEDIENBARE ACHTERKLEP

                                                                                   De UX is leverbaar met een handsfree bedienbare achterklep om in- en uitladen gemakkelijker te maken. Met de Smart Key op zak kunt u de achterklep openen en sluiten door uw voet te bewegen onder een in de achterbumper aangebrachte sensor.

 • S-FLOW CLIMATE CONTROL / CLIMATE CONCIERGE

  De S-Flow Climate Control regelt op intelligente wijze de temperatuur aan boord van uw UX en combineert optimaal comfort met een laag brandstofverbruik. Het systeem regelt bijvoorbeeld alleen de temperatuur voor zitplaatsen die bezet zijn. Tevens verspreidt de climate control vanuit de middelste ventilatieopening aan de kant van de bestuurder nanoe® ionen om het interieur van frisse lucht te voorzien. Deze deeltjes verbeteren bovendien de luchtvochtigheid in het interieur, wat een weldadig effect heeft op uw haar en huid.

 • MARK LEVINSON® AUDIO MET 13 LUIDSPREKERS

                                                                                   Met een vermogen van 915 watt staat het Mark Levinson® Premium Surround Sound System met zijn 13 luidsprekers garant voor een geluid van wereldklasse. Het ideale design was het uitgangspunt voor elk elektronisch onderdeel in het systeem, met als doel een harmonische vervorming van 0,1% of lager. Het systeem omvat tevens een 150 W / 4 Ω 12-kanaals Klasse D versterker. Met dit ruime vermogen stuurt het systeem probleemloos grote luidsprekers aan, met als resultaat een helder, krachtig geluid.

Lexus Link Multimedia maakt gebruik van cloud-navigatie om regelmatig uw kaartgegevens en verkeersinformatie te kunnen updaten. Het systeem is sneller en gebruiksvriendelijker dan voorheen, met bovendien een hogere resolutie voor zowel het 8" (Lexus Link Connect met cloud-navigatie) touchscreen als het extra grote 12,3" touchscreen (Lexus Link Pro met hybride navigatie). U kunt gebruikmaken van de 'Point of Interest' zoekfunctie en vindt informatie over uw auto in de online gebruiksaanwijzing. Om uw rijbeleving zo plezierig mogelijk te maken, zijn ook functies als actuele verkeersinformatie en de weersverwachting beschikbaar, evenals handige zoekfuncties voor bijvoorbeeld een parkeerplaats of het dichtstbijzijnde parkeerstation.

Welkom bij de Lexus link app. Hier vindt u een scala aan moderne Connected Services die in dienst staan van onze unieke ‘Omotenashi’ klantbeleving. U beschikt over slimme functies die u helpen uw ritten te plannen, een parkeerplaats te vinden, een afspraak te maken met de werkplaats of zelfs uw rijstijl te verbeteren. Maak kennis met de volgende diensten:

 • Analyse rijgegevens: Registreert uw ritten, uw rijstijl en houdt desgewenst zakelijke ritten bij
 • Hybrid Coach: Helpt u uw hybride rijstijl te verbeteren
 • Find my Car: Vindt uw Lexus op een volle parkeerplaats en begeleidt u naar uw auto
 • Share to Car: Plan uw route op een ander toestel en stuur deze naar uw Lexus, gebruik vervolgens de functie ‘Car to Door’ om te voet uw eindbestemming te bereiken
 • eCare: beheer het onderhoud voor uw UX
 • Waarschuwingslampjes: Legt de betekenis van elk waarschuwingslampje uit en vertelt u de stappen die u moet ondernemen
 • Car status: Informeert u wanneer u de ramen van de portieren heeft opengelaten, of de verlichting niet heeft uitgeschakeld. U kunt ook op afstand zien of u uw auto heeft afgesloten
 • Battery Guard: Houdt het laadniveau van de 12V accu van uw auto in de gaten
 • Remote climate: Alle uitvoeringen van de UX bieden de mogelijkheid om functies als airconditioning, stuur- en stoelverwarming en de temperatuur in het interieur op afstand te regelen
 • Remote Control: Stel op afstand de voorruitverwarming in, activeer de alarmlichten en vergrendel of open de portieren van uw UX

Belangrijke voertuiggegevens worden in kleur direct op de voorruit geprojecteerd. Via het Head-Up Display, met een formaat van 260 mm x 87,5 mm, kunt onder meer aanwijzingen van het navigatiesysteem bekijken, alsmede instellingen van het audiosysteem en veiligheidsfuncties, zonder dat u uw ogen van de weg hoeft te halen. 
LEXUS X JOY CROOKES

LEXUS WERKT SAMEN MET ZANGERES JOY CROOKES AAN DE NIEUWSTE CAMPAGNE VOOR DE UX

LEES MEER OVER ONZE PROEFRITTEN

DE BELOFTE VAN ONZE PROEFRIT

Experience Amazing met een proefrit in een Lexus. Kies het door u gewenste model, de locatie en een tijdstip waarop het u schikt, en wij zorgen voor de rest.

DE UX GALERIJ

Maak kennis met de luxe, het rijcomfort en het aansprekende design van de Lexus UX 250h.

ANDERE SUV MODELLEN

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/be/nl?model=ue%2Cnx%2Crx%2Crxl&gclid=CjwKCAjwyNSoBhA9EiwA5aYlb9AjXKsPCF8Isdr-cUzNzddQY2BUg5jOOH1lD9dJs4sTEBOZ65t_pBoCj7sQAvD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy