1. Discover Lexus
  2. Lexus UX 250h

LEXUS UX 250h: DE EERSTE COMPACTE STADSCROSS-OVER VAN LEXUS

In aanloop naar zijn wereldpremière op 6 maart op het autosalon van Genève 2018, heeft Lexus zijn langverwachte compacte stadscross-over UX onthuld door de eerste officiële foto en video vrij te geven.

Deze eerste beelden laten geen twijfel bestaan over het gedurfde en stijlvolle SUV-geïnspireerde design van de UX, die een krachtig koetswerk met een gedrongen look combineert. Zijn cross-overkarakter komt tot uiting in zijn gespierde vleugels en heupen en zijn hoge gordellijn, maar onderhuids geeft het volledig nieuwe platform de UX het weggedrag van een hatchback dankzij de uitzonderlijke koetswerkstijfheid en het lage zwaartepunt.

Het interieur combineert dan weer een sterk bestuurdergerichte cockpit met een brede en uitnodigende passagiersruimte en een uitstekend uitzicht op de weg. Met zijn uitgesproken design, superieur vakmanschap en vernuftige technologie werpt de UX zich op als een erg aantrekkelijk instapmodel van het luxemerk, dat zo voet aan wal wil krijgen in dit dynamische en groeiende marktsegment.