1. Discover Lexus
  2. Frankfurt motor show 2017
ONTDEK LEXUS

MAAK KENNIS MET DE SLIMMERE EN SLANKERE NX EN CT

LEXUS ONTHULT DE BIJGEWERKTE NX EN CT MODELLEN OP DE FRANKFURT MOTOR SHOW VAN DIT JAAR. KRACHTIGE ONTWERPEN. SPORTIEVERE INTERIEURS. SLIMMERE VEILIGHEIDSSYSTEMEN. ONTDEK DE VERBETERDE NX EN CT.

 
Op de IAA in Frankfurt kunt u dit jaar kennismaken met even krachtige als gedurfde designs van Lexus. Op onze stand introduceren we de vernieuwde Lexus NX 300h en Lexus CT 200h. Beide modellen beschikken over een aangescherpt design en nieuwe technologie. Daarmee worden de toch al uitstekende rijeigenschappen verder verbeterd.

De vernieuwde NX 300h – Sportieve uitstraling, krachtig design


Een combinatie van modern design en dynamisch rijplezier maakt de NX 300h Crossover tot een geliefd model binnen de Lexus range. Voor het komende modeljaar is de NX 300h op een aantal punten verder verbeterd. Het resultaat is een nog krachtigere uitstraling, gecombineerd met slimmere veiligheidsfuncties.
 
Het vernieuwde design van de NX 300h geeft de auto een krachtiger en bredere uitstraling. De spindelvormige grille, een belangrijk handelsmerk van Lexus, springt nog meer dan voorheen in het oog. Andere opvallende details zijn de vernieuwde voor- en achterbumper, nieuwe 18” lichtmetalen velgen en een ‘no-touch’ achterklep. Daarmee toont de Lexus NX overtuigend zijn doelmatige karakter.
 
In het interieur versterken doeltreffende detailwijzigingen het sportieve karakter en de luxueuze ambiance van de NX 300h. Het centrale display is vergroot, gecombineerd met een meer gestroomlijnde console voor de climate control. Passeert u onderweg een tijdzone, dan stelt het klokje zichzelf automatisch in op de juiste tijd. Daarnaast kunt u kiezen uit een breed palet van nieuwe kleurcombinaties, waaronder de kleur Rich Cream en Ochre. Voor de F SPORT LINE zijn de kleuren Flare Red en Mustard Yellow beschikbaar.

De vernieuwde CT 200h – Aansprekend rijplezier, opvallend nieuw design


Maak kennis met de dynamische, nieuwe look van onze premium hybride hatchback. Met deze volgende evolutie krijgt de Lexus CT 200h de beschikking over een verder verbeterd veiligheidssysteem, gecombineerd met een exterieur dat opwindende rijeigenschappen verraadt. Onderscheidende eigenschappen als de hybride aandrijflijn en de indrukwekkende brandstofefficiency blijven vanzelfsprekend behouden.
 
De verfijnde elegantie van de CT 200h wordt verder aangescherpt met een modern en onderscheidend design dat aansluit bij een actieve levensstijl. Sportieve lichtmetalen velgen versterken het profiel van de CT 200h, met een subtiel veranderde achterzijde die zorgt voor een atletische uitstraling. Voor het interieur kunt u kiezen uit enkele nieuwe kleurcombinatie, waaronder two-tone lederen bekleding, een combinatie van stoffen bekleding en duurzaam synthetisch leder en een nieuw ontwikkelde stoffen bekleding.

The CT 200h F SPORT LINE


De Lexus CT 200h F SPORT LINE heeft voor modeljaar 2018 de belangrijkste designupgrade ondergaan. Behalve met een vernieuwd rooster in de grille en hightech koplampen onderscheidt de CT 200h F SPORT zich met exclusieve, in hoogglans zwart uitgevoerde sierlijsten rond de grille en ramen. Voor de carrosserie zijn met Lava Orange CS (Crystal Sunshine) en Heat Blue CL (Contrast Layering) nieuwe, exclusieve two-tone kleurcombinaties beschikbaar. Het sportieve interieur wordt naar keuze afgewerkt met two-tone lederen bekleding of een combinatie van stoffen bekleding en synthetisch leder.

Nog slimmere veiligheidstechnologie


De vernieuwde Lexus NX en CT zijn beide uitgerust met het innovatieve Lexus Safety System+ (LSS+). Dit hulpsysteem maakt gebruik van intelligente technologie die u tijdens het rijden actief ondersteunt om te waken over uw veiligheid en die van uw passagiers.
 
LSS+ omvat onder meer het Pre Collision System, dat potentieel gevaar registreert en dat in geval van nood zelfs automatisch uw snelheid vermindert. Ondertussen zorgen functies Adaptive Cruise Control en Lane Departure Alert ervoor dat u op de snelweg soepel en koersvast kunt doorrijden, terwijl Adaptive High-beam System en Road Sign Assist u als bestuurder meer controle en zelfvertrouwen geven.

Nieuw Lexus Safety System+ A


Voor de Lexus LS, onze compleet nieuwe luxe sedan, introduceren we bovendien het uitgebreide Lexus Safety System+ A. Dit systeem biedt alle functies van LSS+, aangevuld met revolutionaire technologie. Zo beschikt u over Active Steering, dat automatisch om obstakels of voetgangers heen stuurt. Andere functies zijn Lexus CoDrive en Lane Tracing Assist, die uw auto ook bij ontbrekende wegmarkering in de juiste rijbaan houden. Nieuw is Front Cross Traffic Alert, dat zorgt voor extra veiligheid op kruisingen.