1. Discover Lexus
  2. Lexus LC convertible debut

MAAK KENNIS MET DE LEXUS LC CONVERTIBLE CONCEPT CAR

De presentatie van de Lexus LC Convertible Concept Car op de internationale autotentoonstelling van Noord-Amerika in 2019 is het resultaat van de meest recente ontwikkelingen van het merk nadat de LC Coupé drie jaar geleden in Detroit een schokgolf teweeg bracht

VINDINGRIJK PERSPECTIEF


Bij de dakloze roadster die een vindingrijk perspectief op de LC Coupé biedt, diende 'ultieme schoonheid' als uitgangspunt voor het uiteindelijke design van de Convertible Concept Car. Van de scherp hellende voorruit tot de elegante lijnen van de achterklep waaronder het cabriodak schuilgaat, werd elke lijn van de LC Convertible Concept Car getrokken om emotie teweeg te brengen. Vanuit elk perspectief is het design verbluffend en de LC Convertible Concept Car geldt als gedroomd boegbeeld voor het complete gamma van Lexus.

SUBTIELE ELEGANTIE


Afgezien van de esthetiek van het exterieur spreekt de LC Convertible Concept Car zowel bestuurders als passagiers aan met de allure van het interieur dat in elke behoefte voorziet. Van het comfort van de voortreffelijke stoelen tot de beleving van elke knop of schakelaar is elk detail van de LC erop gericht van een gewone rit een bijzondere reis te maken. Verfrissende afwerking met wit leer en gele accenten in de stiknaden zorgen voor kleur zonder van de subtiele elegantie van het algehele design af te leiden.

PUR SANG PRESTATIES


Met de krachtige lijnen van het exterieur van de LC Convertible Concept Car komen de pur sang prestaties nog sterker tot hun recht. De korte overhangen, 22" velgen en brede proporties wijzen allemaal op de indrukwekkende prestaties waar deze auto toe in staat is.