NU BESTELBAAR

LEXUS ES 300h

Ontdek de nieuwe ES 300h die binnenkort te zien zal zijn in de showrooms van onze erkende Lexus verkooppunten. Deze elegante sedan is nu al bestelbaar en combineert dynamische prestaties met oog voor detail en verfijnde afwerking.

MAAK KENNIS MET EEN NIEUW, GEDURFD DESIGN

Met zijn uitdagende design rekent de nieuwe Lexus ES af met bestaande opvattingen over luxe sedans. In lijn met de gedurfde nieuwe designtaal van Lexus is hij lager, breder en slanker geworden. De ES combineert het elegante profiel van een coupé met de ruimte en verfijnde luxe van een sedan uit het topsegment. Deze combinatie van elegantie en comfort maakt de ES tot een uitzonderlijk voertuig.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Uiterste precisie

  Onze 'Takumi' ambachtslieden voorzien iedere Lexus van een sublieme afwerking, van het stiksel op de stoelen tot de scherpe en verleidelijke 'F Aluminium' interieuraccenten, geïnspireerd op het 'Hadori' smeedproces van een Japans zwaard.

  Lees meer over Takumi vakmanschap

 • Innovatieve technologie

  Dankzij het Head-Up Display kunt u zich volledig concentreren op de weg voor u. De schakelaar voor Drive Mode Select bevindt zich aan de rand van het instrumentarium. Zo kunt u vanuit de bestuurdersstoel deze functie comfortabel bedienen zonder uw houding te veranderen. Geavanceerde HMI (Human Machine Interface) combineert functionaliteit met een esthetisch design, dat niet alleen gemakkelijk te bedienen is maar ook aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

  Lees meer over onze innovatieve technologie

 • Toonaangevende veiligheid

  Wat uw bestemming ook is, u verkeert in de geruststellende wetenschap dat u met de nieuwe ES rijdt in een van de veiligste auto's ooit: tijdens de tests van Euro NCAP behaalde de ES een prestigieuze score van 5 sterren. Alle modellen zijn uitgerust met het nieuwste Lexus Safety System +, dat bestaat uit vooruitstrevende technologieën die de drie meest voorkomende soorten ongevallen helpen voorkomen: aanrijdingen van achteren, van rijbaan veranderen en aanrijdingen met voetgangers.

  Lees meer over onze verbeterde veiligheid

 • F SPORT styling

  Ontdek nieuwe eigenschappen, waaronder twee lakkleuren, standaard AVS, high-performance dempers voor en achter, een achterspoiler, exclusieve 19" lichtmetalen velgen en sportpedalen van geporfeerd aluminium.

  Lees meer over de F SPORT styling

BEKIJK LEVERBARE KLEUREN

Stem de ES af op uw persoonlijke voorkeuren, experimenteer met beschikbare kleuren of ga verder om de uitrusting en galerij te bekijken.

Configure your car

Klik om te draaien

ES 300h / Black

DÉCOUVREZ L'ES

BELEEF DE ES

Getoond model is niet volledig representatief.

Next steps

OVERIGE MODELLEN