1. Owners
  2. Accessories
  3. international pet day

Accessoires voor huisdieren

Ook je trouwe viervoeter verdient de betrouwbaarheid van Lexus. Daarom bieden we een reeks handige en kwalitatieve accessoires die je beste maatje én je wagen beschermen. Al deze accessoires zijn specifiek op maat van je model ontwikkeld en beantwoorden aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften. Je krijgt er dan ook twee jaar garantie op.

Maak een afspraak bij je concessie om je accessoire met zorg te laten installeren door een van onze experts.

Hondenhek

Je hond meenemen in de auto was nog nooit zo makkelijk. Dankzij het hondenrooster zit je hond veilig en comfortabel achterin. Het stevige stalen rooster voorkomt dat je hond of een andere lading door het interieur wordt geprojecteerd bij hard remmen of een aanrijding. Onze experts zetten dit hondenhek stevig voor je vast in de koffer dankzij maar liefst acht verschillende verankeringspunten. Zo ben je zeker van een optimale veiligheid voor je huisdier en je passagiers.

Compatibel met: NX (vanaf productiejaar 2021), RX (vanaf productiejaar 2019).

Scheidingshek

Heb je twee honden die je van elkaar wil scheiden in de koffer, of wil je niet dat je hond gehinderd wordt door de rest van je bagage? Dan komt dit stalen scheidingshek goed van pas. Onze experts bevestigen het voor jou op drie verschillende plekken: op de koffervloer, tegen het plafond van je wagen en aan het hondenhek. Je hebt het hondenhek dus nodig om dit scheidingshek te kunnen plaatsen.

Compatibel met: NX (vanaf productiejaar 2021), RX (vanaf productiejaar 2019).

Beschermhoes voor koffer

Niets leuker dan je hond kwispelend en ontspannen in de koffer te zien zitten, klaar voor een nieuw avontuur! Het anti-slipoppervlak van deze beschermhoes biedt je hond onderweg meer comfort en veiligheid. De hoge randen van dit autobed beschermen zowel de binnenbekleding van de kofferbak als de achterkant van je zetels. Zelfs je achterbumper is beschermd tegen krassen tijdens het in- en uitklimmen dankzij een dikke achterflap. De beschermhoes wordt bevestigd aan de hoofdsteunen en aan de houders van je hoedenplank, waardoor ze stabiel blijft tijdens al je ritten.

Compatibel met: NX (vanaf productiejaar 2021), RX (vanaf productiejaar 2022).