1. New Cars
  2. es
  3. Overzicht

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

Belangrijkste kenmerken

DIGITALE BUITENSPIEGELS

Ter vervanging van de conventionele buitenspiegels, kunt u optioneel kiezen voor digitale buitenspiegels met compacte, externe camera's waarvan de beelden te zien zijn op een monitor in het interieur. Deze vooruitstrevende technologie van Lexus geeft u onder alle omstandigheden beter zicht naar achteren en opzij, met name in het donker en wanneer het regent. Het systeem verkleint uw dode hoek of laat deze zelfs geheel verdwijnen, en geeft automatisch een breder zicht bij het manoeuvreren en achteruit rijden. De resolutie van de camera's is verder verbeterd om zowel overdag als in het donker meer natuurgetrouwe beelden te kunnen produeren.

HEAD-UP DISPLAY

Belangrijke rijgegevens worden in kleur rechtstreeks op de voorruit geprojecteerd. Via het Head-Up Display, met een formaat van 260 x 97,5 mm, bekijkt u onder meer aanwijzingen van het navigatiesysteem of instellingen voor audio of veiligheidsfuncties, zonder uw ogen van de weg te halen.

MARK LEVINSON® PUREPLAY MET 17-LUIDSPREKERS

Het revolutionaire Mark Levinson® PurePlay systeem is ontworpen om bestuurder en passagier volledig te laten opgaan in de meest krachtige en pure luisterervaring die er bestaat. PurePlay maakt gebruik van meerdere technologieën voor het best mogelijke geluid: nauwkeurige staging, zorgvuldig geplaatste luidsprekers van wereldklasse en ongeëvenaarde tuning en decompressie. In het interieur bevinden zich in totaal 7 Unity™ luidsprekers op schouderhoogte, wat de akoestiek ten goede komt en zorgt voor tonale synergie met de grote subwoofer (ø 265 mm) onder de achterruit.

ES GALERIJ

Exploreren 360°

Volledig scherm Sluiten