Lexus Relax Hero Image

GARANTIE

LEXUS RELAX

Lexus Relax staat voor een revolutionaire nieuwe wijze waarop we voor uw auto zorgen, met 12 maanden extra garantie voor elk jaar dat uw auto bij ons in onderhoud is. Zo heeft u elk jaar opnieuw volledige gemoedsrust.

ELK JAAR OPNIEUW VOLLEDIGE GEMOEDSRUST

Lexus Relax onderstreept het vertrouwen dat wij hebben in de kwaliteit van onze auto's. Nadat de fabrieksgarantie van uw auto is verstreken, kunt u voor volledige gemoedsrust de garantieperiode met 12 maanden verlengen door uw auto bij de Lexus-dealer te laten onderhouden. Zo weet u zeker dat uw auto in goede handen is, met ervaren monteurs die alleen originele onderdelen gebruiken. Zodat uw Lexus 100% Lexus blijft.

 • 
 

 
  Parallax Image 1 Rewarding Loyalty

  LEXUS RELAX

  UW LOYALITEIT BELOOND

  Bij Lexus streven we naar de best mogelijke klantbeleving en dit heeft vanzelfsprekend ook betrekking op het onderhoud van uw auto. Daarom belonen wij uw loyaliteit wanneer u ervoor kiest om uw auto door Lexus te laten onderhouden. Wanneer uw auto toe is aan zijn periodieke onderhoudsbeurt, hoeft u hiervoor slechts een afspraak te maken bij de Lexus-dealer. Vervolgens wordt uw Lexus Relax garantie verlengd tot het moment van de volgende onderhoudsbeurt, mits uw Lexus niet ouder is dan 10 jaar of een kilometerstand heeft lager dan 160.000 kilometer (wat het eerst aan de orde is).

 • 
 

 
  Parallax Image 2 Drive Carefree

  LEXUS RELAX

  ZORGELOOS RIJDEN

  Alle in aanmerking komende Lexus modellen die een periodieke onderhoudsbeurt ondergaan, ontvangen automatisch de extra Lexus Relax garantie.

  Voorwaarden:

  • Uw auto is ouder dan 2 jaar of heeft een kilometerstand hoger dan 85.000 kilometer.
  • De resterende fabrieksgarantie verstrijkt binnen een jaar of na minder dan 15.000 kilometer.
  • Uw auto is minder dan 10 jaar oud en heeft een kilometerstand lager dan 160.000 kilometer.

 • 
 

 
  Parallax Image 3 Warranty Duration

  LEXUS RELAX

  GARANTIETERMIJN

  Met Lexus Relax is uw extra garantie voor uw auto geldig vanaf de datum waarop de laatste onderhoudsbeurt is uitgevoerd, tot de volgende - doorgaans 12 maanden of 15.000 kilometer, wat het eerste aan de orde is. Vraag uw Lexus-dealer om meer informatie of kijk in de gebruiksaanwijzing van uw auto voor de aanbevolen onderhoudsintervallen.