2018 lexus ownership driving2

GARANTIE

EXTRA GARANTIE

Kies voor extra zekerheid en vertrouwen met de extra garantie van Lexus. Wanneer de termijn voor de standaard fabrieksgarantie is verlopen, dan kunt u kiezen voor extra garantie naar uw eigen wensen. Zo bent u verzekerd van eersteklas service, zolang u Lexus rijdt.

VOORDELEN VAN LEXUS EXTRA GARANTIE

Onze gecertificeerde Lexus specialisten stellen alles in het werk om uw auto in de best mogelijke conditie te houden, op de voor u meest voordelige wijze. Alle reparaties aan uw Lexus worden uitgevoerd door hoogopgeleide technici die gebruikmaken van speciale diagnostische apparatuur en gereedschap, en originele onderdelen van Lexus.

Met een uitgebreid aanbod aan garantieprogramma's bieden wij altijd de beste extra garantie voor uw specifieke wensen. Van garantie op uitlaatsystemen tot garantie op de accu, de uitgebreide dekking van Lexus geeft u extra vertrouwen bij het kopen van een occasion. Met uitgebreide garantie heeft u bovendien de vrijheid om zo lang als u wilt te genieten van uw Lexus.

    warranty key features benefits
 • DEKKING VOOR OUDERE AUTO'S

  We bieden een uitgebreide garantie voor Lexus modellen tot 3 jaar oud of tot 100.000 kilometer. Nadat de termijn voor de fabrieksgarantie is verstreken, kunt u ervoor kiezen om de garantie met nog eens 12 of 24 maanden te verlengen.

 • ZORGELOOS RIJDEN

  De Lexus Euro Assistance 24u maakt standaard deel uit van al onze garantiebepalingen. Zo bent u altijd zorgeloos onderweg.

 • APK-DEKKING

  Dek uzelf in tegen onverwachte kosten voor reparaties en onderdelen. Kies voor onze uitgebreide garantiedekking voor de jaarlijkse APK-keuring.

 • VERVANGEND VERVOER EN HOTEL

  Bent u ver van huis en moet u een auto huren of een hotelovernachting boeken, dan valt dit ook onder de extra garantie van Lexus.

 • ONDERDELEN EN ARBEIDSLOON

  Met een uitgebreide dekking voor zowel onderdelen als arbeidsloon krijgt uw auto altijd de best mogelijke service.

 • LEXUS REPARATIES

  U kunt erop vertrouwen dat al het onderhoud aan uw auto wordt uitgevoerd door zeer ervaren monteurs die uw auto van binnen en van buiten kennen en die gebruikmaken van originele onderdelen van Lexus.