Multimedia Software Upgrade Hero Image

LEXUS EIGENAAR

MULTIMEDIA SOFTWARE UPGRADE

Blijf op de hoogte van de allernieuwste Lexus technologie voor een superieure en ongestoorde rijbeleving. De nieuwe upgrade voor onze multimedia software biedt ook integratie voor uw smartphone in uw ES, NX of UX.
Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Lexus-dealer om erachter te komen of uw auto ook in aanmerking komt voor een upgrade van de software.

MEER CONNECTIVITEIT, MEER COMFORT

De multimedia software upgrade is nu beschikbaar voor de Lexus ES, UX en NX, gebouwd tussen 2017 en 2019. Verbeter uw connectiviteit met integratie van uw smartphone via Apple CarPlayTM* en Android AutoTM*. Zo kunt u talloze functies veilig en gemakkelijk gebruiken op het multimedia display van uw Lexus, waaronder ook telefonie, SMS, WhatsApp, navigatie en apps voor muziek.

* Neem contact op met uw Lexus-dealer om de software upgrade voor uw multimedia toestel uit te voeren.

Beschikbaarheid van Apple CarPlayTM en Android AutoTM kan per land verschillen.

    Parallax Image 1 Convenient Voice Control

LEXUS MULTIMEDIA SOFTWARE UPGRADE

PRAKTISCHE SPRAAKBEDIENING

Ontspan en houdt uw handen aan het stuur, terwijl u met uw stem uw smartphone bedient. Zo heeft u een aangename rijbeleving en blijft u tijdens het rijden geconcentreerd. Met de multimedia upgrade* kunt u op uw iPhone® ook gebruikmaken van Siri®, of van Google Assistant® voor smartphones met het Android platform. Geef commando's voor het navigatiesysteem, voer telefoongesprekken en ontvang eenvoudig en veilig tekstberichten.

    Parallax Image 2 Entertainment For Every Trip

LEXUS MULTIMEDIA SOFTWARE UPGRADE

ENTERTAINMENT VOOR ELKE RIT

Via Apple CarPlayTM en Android AutoTM heeft u op het multimedia display eenvoudig toegang tot uw favoriete apps, indien compatibel. TIjdens het rijden luistert u naar uw eigen playlist op Spotify® of Pandora® . Ook kunt u berichten voor SMS of WhatsAppTM inspreken en versturen, of een interessante podcast beluisteren.

    Parallax Image 3 Seamless Navigation

LEXUS MULTIMEDIA SOFTWARE UPGRADE

PROBLEEMLOOS NAVIGEREN

Vind elke bestemming met het grootste gemak. Via Apple CarPlayTM en Android AutoTM zendt u uw geplande route naar het multimedia display in uw auto - inclusief geïntegreerde spraakbediening. Ook kunt u navigeren via Google MapsTM of WazeTM. Bovendien zijn draadloze kaartupdates beschikbaar, zodat u altijd het meest recente kaartmateriaal kunt downloaden.

Apple, iPhone, Apple CarPlayTM, Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.
Android, Android AutoTM, Google Maps, Google Assistant, Waze zijn geregistreerde handelsmerken van Google LLC.
Spotify is een geregistreerd handelsmerk van Spotify AB.
WhatsApp is een geregistreerd handelsmerk van WhatsApp Inc.
Pandora is een geregistreerd handelsmerk van Pandora Media LLC.