1. Discover Lexus
  2. Concept cars
ONTDEK LEXUS

CONCEPT CARS

Onze gewaagde concept cars vormen een belangrijke voedingsbodem voor Lexus. Ze belichamen de toekomst, met een geheel eigen, onvoorspelbare energie. Deze auto's maken mogelijk wat in eerste instantie onmogelijk leek.

ONZE HORIZON VERBREDEN

Met oog op de toekomst blijven we onze inspiratie halen uit het ontwikkelen van auto's van topkwaliteit. Die toekomst verkennen we aan de hand van gedurfde concept cars. Sprekende voorbeelden daarvan zijn modellen als de LF-FC, LF-SA en UX Concept. Auto's die met veel enthousiasme worden ontvangen op autoshows over de hele wereld.

LF-Z ELECTRIFIED

Lexus presenteert zijn herziene merkvisie, plus een nieuwe conceptauto als voorbeeld van de nieuwe generatie Lexus-modellen, tijdens een online evenement dat op dinsdag 30 maart 2021 om 12.00 uur CET wordt uitgezonden.

LF 30 ELECTRIFIED

De 'Lexus Electrified' visie die vandaag onthuld werd, is een fundamentele sprong vooruit op het vlak van prestaties, handling, wagenbeheersing en rijplezier - ook al blijft de mobiliteit in onze samenleving veranderen met de komst van autonoom rijden en elektrificatie.

LF-1 LIMITLESS

Lexus heeft een nieuw vlaggenschip luxe crossover met Lexus LF-1 onbegrensd.

LS+ CONCEPT

De invoering ervan op open wegen is gepland voor de eerste helft van 2020 met de komst van het autonome rijsysteem "Urban Teammate".

UX CONCEPT

De UX Concept werd ontwikkeld in ons Europese designcentrum. De auto werd vanaf het eerste begin ontwikkeld als antwoord op de wensen en behoeften van moderne stadsbewoners, die ook in hun auto een connected omgeving verwachten.

LF-FC

Het verrassende design van de LF-FC Concept is een voorbeeld van de voortdurende veranderende betekenis van luxe. Met deze auto vertalen we onze toekomstvisie naar het heden, zodat u deze zelf ten volle kunt beleven.

LF-SA

Stoer. Verrassend. Zintuiglijk. Gemaakt voor de stad. Elk onderdeel van de LF-SA verkent nieuwe mogelijkheden, van het compacte en lichtvoetige exterieur tot het verrassend ruime interieur.