1. Discover Lexus
  2. Performance
ONTDEK LEXUS

PRESTATIES

Prestaties bestaan niet alleen uit snelheid. Het gaat ook om een gevoel van verbondenheid met uw auto, het wegdek en uw zintuigen. Het is de missie van Lexus om die verbinding tot stand te brengen.

PERFORMANCE MODELS

 

Elk model uit het F SPORT gamma van Lexus is geïnspireerd op de LFA supersportauto, de RC F en GS F. Met deze modellen krijgt de toch al opvallende uitstraling van Lexus een sportievere styling. De Lexus F-filosofie wordt toegepast op het F-SPORT label in de vorm van een gespierd design, een sportieve bestuurdersruimte en strakke rijeigenschappen. Als bestuurder dragen al deze aanpassingen bij aan uw rijplezier.

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/be/nl?carType=12742793-5df4-4a5e-8617-70595e2a32fd%2C3dd2fe7d-1044-430f-849a-66ec202beb4c

GEMAAKT VOOR PUUR RIJPLEZIER

 

Passie is wat ons tot mens maakt. Maar het zorgt er ook voor dat we bijzondere auto's maken. Hoewel we gedreven worden door techniek en innovatie, staan uw zintuiglijke ervaring en rijplezier voorop wanneer we een nieuwe auto ontwerpen, bouwen of testen. Brengt de auto u in elk opzicht in vervoering? Roept hij emoties op? Getallen en technische specificaties zijn belangrijk, maar het allerbelangrijkst voor Lexus is uiteindelijk hoe een auto aanvoelt.