1. Discover Lexus
  2. LBX Madrid Event Wrap-Up
GEWOON BUITENGEWOON

LBX MADRID EVENEMENT

Heeft u gehoord van ons evenement in Madrid, waar we doodgewone zeecontainers hebben omgetoverd tot buitengewone artistieke ruimtes? De Buitengewone Straatgalerij is een kunstgalerij in de open lucht, lees hier hoe dit evenement past bij het artistieke karakter van de LBX.

EEN BUITENGEWONE GALERIJ IN DE OPEN LUCHT

Ons derde LBX City Event, de Buitengewone Straatgalerij, vond van 26 tot en met 28 oktober plaats in Madrid.

Het evenement vond plaats op het Plaza de Colón in Madrid, waarbij het fameuze plein voor de gelegenheid werd opgeluisterd met zeecontainers met intrigerende kunstinstallaties van binnen. Dit kunstzinnige evenement weerspiegelde de moderne schoonheid en het sublieme vakmanschap van de LBX en gaf daarmee vorm aan de buitengewone essentie van deze nieuwe Lexus.

De Buitengewone Straatgalerij was een uitnodigende en opwindende ruimte vol interessante concepten, een ruimte waar gasten al hun zintuigen nodig hadden:

  • Ruimte 1: Buitengewoon Alledaags - Hier toonde toptechnicus Lidia Cao haar onderscheidende kleurenpalet en muurkunst.
  • Ruimte 2: Totaalervaring - Gasten genoten hier van een visueel feest in de vorm van een fraaie lichtinstallatie met meerkleurige lampen in verschillende patronen.
  • Ruimte 3: Onverwacht - Een fotomoment voor gasten met een scala aan spannende achtergronden in de containers, met veranderend licht om verschillende ambiances en stemmingen op te roepen.
  • Ruimte 4: Omotenashi Ruimte - Interieurontwerper Fabián Ñíguez, verwelkomde gasten in elegante interieur met onverwachte snufjes, geheel in lijn met Omotenashi, het Japanse concept van gastvrijheid.

 

Bekijk hieronder de prachtige installaties en de intrigerende kunstwerken van de Buitengewone Straatgalerij.