1. New Cars
  2. UX
  3. UX Sport Edition
NIEUWE AUTO'S

DE NIEUWE UX BLACK LINE

Designdetails zoals zwarte 18" lichtmetalen velgen, een volledig in zwart uitgevoerde Lexus-grille, zwarte accenten op de buitenspiegels en dakrails geven deze auto een onmiskenbaar sportief uiterlijk.

ATLETISCHE CROSSOVER

 

Met trots presenteren we de Lexus UX Black Line, een prachtige, nieuwe crossover waarmee u zich onderscheidt in de stad. Deze nieuwe Black Line is de meest opvallende UX tot nu toe, met een combinatie van strakke lijnen en een scherpgesneden carrosserie die leverbaar is in acht sprankelende kleuren.

KRACHTIGE DESIGNDETAILS

Overal waar u kijkt ziet u krachtige designdetails: de atletische daklijn, donkere Bi-LED koplampen en aerodynamisch gevormde LED achterlichten die met hun ingenieuze vorm de wegligging en prestaties van de auto verbeteren.

DOOR TAKUMI GEMAAKT INTERIOR

De UX Black Line wordt gemaakt in onze Kyushu fabriek in het zuiden van Japan, door onze vermaarde 'Takumi' ambachtslieden. In het interieur voelt u hun uitzonderlijke vakwerk, terwijl uw handen over het handgestikte lederen stuurwiel gaan en u geniet van het comfort van de stoelen, voorzien van Black ProLuxe-lederen bekleding met grijze of blauwe accenten.

GEËLEKTRIFICEERDE PRESTATIES

De UX 250h Black Line wordt aangedreven door de vierde generatie van de zelfopladende hybride technologie van Lexus, waarin een 2,0 liter benzinemotor en een elektromotor de krachten bundelen tot even soepele als krachtige prestaties. Het resultaat: snelle acceleraties en het legendarische rijcomfort van een Lexus.

SLIMME CONNECTIVITEIT

Met behulp van slimme Lexus technologie maakt de UX Black Line het leven onderweg nog aangenamer. Via de Touch Pad op de middenconsole heeft u met Apple CarPlay® of Android Auto® eenvoudig toegang tot uw smartphone. En u kunt beschikken over de Lexus Link app, waarmee u uw ritten plant, een afspraak maakt voor onderhoud of beter inzicht krijgt in uw persoonlijke rijstijl.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Misschien wel het allerbelangrijkste voor u en uw passagiers is dat elke UX Black Line standaard beschikt over de nieuwste generatie van het Lexus Safety System +, alsook over de Blind Spot Monitor en Rear Cross Traffic Alert.