1. Owners
  2. My Lexus
  3. Lexus Link
MY LEXUS

LEXUS LINK

Maak verbinding met de toekomst via de mobiele Lexus Link-app. Daarmee krijgt u naadloze toegang tot een reeks diensten die u tijd, geld en stress besparen.

Blijf ook onderweg online

 

Blijf verbonden met uw auto via de Lexus Link app en profiteer van een reeks nuttige functies die u onderweg gemoedsrust geven, en die u helpen tijd en geld te besparen.

"Find My Car" gebruikt Google Maps via de Lexus Link-app om uw Lexus te vinden, waar die ook geparkeerd staat, en stelt u bovendien in staat om de locatie te delen met familie en vrienden.

Plan een rit vanuit uw eigen woning of onderweg met de Lexus Link-app en stuur de locatie vervolgens rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw Lexus voor een vlotte start van uw reis.

Wanneer u het laatste deel van uw reis te voet moet afleggen, stuurt u de routebeschrijving door naar uw mobiele telefoon via het navigatiesysteem van uw Lexus.

De Lexus Link-app fungeert als een datalogger, waarmee u historische rijgegevens van uw auto, zoals snelheid, acceleratie en kilometerstand, kunt opvragen om uw zakelijke en algemene rijstijl te analyseren.

Lexus Link helpt u om uw Lexus optimaal te laten presteren dankzij onderhoudsherinneringen op basis van de werkelijke kilometerstand van uw auto, zodat u nooit meer een onderhoudsbeurt mist.

Wat moet ik doen om Lexus Link Connected Services te kunnen gebruiken op mijn Lexus?

1. Zodra uw nieuwe wagen is afgeleverd, zal uw gecertifieerde Lexus dealer een Lexus Link-account voor u aanmaken.

2. Na het aanmaken van uw account ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Belangrijk: Om van de Lexus Link functionaliteiten te kunnen genieten is het belangrijk dat u uw Lexus Link-account activeert.

3. De voertuiggegevens worden automatisch toegevoegd aan uw account, het enige wat u hoeft te doen is de overige gegevens in te voeren.

4. Download nu de Lexus Link-app in de Appstore of Google Play Store en log in met uw gebruikersnaam.

5. U kunt nu volledig gebruik maken van de Connected Services voor uw Lexus.