ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

We raden zeker het gebruik aan van originele Lexus onderdelen, daar elk van deze onderdelen speciaal ontwikkeld worden door de ingenieurs die uw Lexus ontworpen hebben.

Deze onderdelen:

 • - voldoen aan de Lexus voorschriften betreffende kwaliteit, techniek en betrouwbaarheid
 • - zijn speciaal ontwikkeld voor uw wagen en aangepast aan de karakteristieken van uw wagen
 • - zijn intensief getest om uw wagen in topconditie te houden
 • - hebben een ideale pasvorm – zorgt ervoor dat ook de werking van andere onderdelen optimaal blijft.
 • - hebben een waarborg van 12 maanden
 • - worden geïnstalleerd door Lexus technici die hiervoor speciaal opgeleid zijn

De legendarische reputatie van de Lexus betrouwbaarheid is gebaseerd op het ontwerp, de uitvoering en het design van onze wagens die aan de hoogste normen moeten voldoen.

Dit is helemaal ook toepasbaar op de originele Lexus onderdelen. Deze zijn gemaakt uit kwaliteitsvolle materialen en bekomen dezelfde aandacht als deze bij de productie van uw wagen.

Dit geldt eveneens voor de smeermiddelen en andere vloeistoffen, die in overeenstemming dienen te zijn met de Lexus-specificaties.

U hebt de verzekering dat uw Lexus het beste van het beste krijgt wanneer u in het officiële Lexus netwerk gaat. Zij gebruiken immers uitsluitend originele Lexus-onderdelen en kunnen steeds putten uit een ruime voorraad om in uw servicebehoeften te voorzien.

Original Parts Image

LEXUS ACCESSOIRES

 • Personaliseer uw Lexus volgens uw wensen

  Een groot aanbod aan accessoires voor zowel het interieur als het exterieur laat u toe uw Lexus volledig te personaliseren.

  Deze originele accessoires zijn ontworpen en geproduceerd met dezelfde zorg, dezelfde kwaliteit en dezelfde aandacht voor detail als uw Lexus voertuig.

  Ze zijn op maat gemaakt en hebben een perfecte pasvorm. Er is een uitgebreid gamma van zowel stijl, comfort, veiligheid, transport als innovatieve technologieën. Ze geven u de totale vrijheid om uw Lexus aan te passen zoals u zelf wenst.

  Omdat ze getest zijn in de zwaarste omstandigheden, kan u het volste vertrouwen hebben in hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.

  Elk origineel Lexus accessoire geniet van 3 jaar waarborg als het aangekocht is samen met uw wagen. Deze accessoires worden vervolgens geïnstalleerd door onze deskundige Lexus technici, voor de gemoedsrust van onze klanten.

  Accessories Image