1. Owners
  2. Maintenance
  3. Vehicle service
ONDERHOUD

VOERTUIGONDERHOUD

Ons team van hoogopgeleide monteurs en servicespecialisten staat garant voor een uitzonderlijke service om ervoor te zorgen dat uw Lexus optimaal blijft presteren.

AFSPRAKEN OP MAAT

Om het aantal mensen in onze centra te beperken, werken we uitsluitend op basis van afspraken. Dit kan gevolgen hebben voor wachttijden wanneer u een afspraak boekt, maar de garantie blijft van toepassing, zelfs als het periodiek onderhoud niet tijdig of binnen de voorgeschreven kilometerstand gebeurt. We danken u alvast voor uw geduld.

 

VEILIGHEID STAAT VOOROP

Onze teamleden houden altijd een veilige afstand aan en uw auto wordt voor en na de service volledig ontsmet. U hoeft geen deurklinken of andere oppervlakken aan te raken. Alle betalingen en administratie verlopen ook gedigitaliseerd om elk onnodig contact te voorkomen. Ontsmettingsgel is altijd beschikbaar.

 

 

BLIJF THUIS

Als u twijfelt om zelf onze dealers te bezoeken, kunnen we uw auto altijd bij u komen ophalen en weer bij u terugbrengen. Ook in dit geval wordt uw auto bij ophaling en bij levering volledig ontsmet.

VOORDELEN VAN EEN LEXUS-ONDERHOUD

Ons team van getrainde technici en servicespecialisten biedt een uitzonderlijk serviceniveau om ervoor te zorgen dat uw Lexus optimaal blijft presteren.

De monteurs van Lexus danken hun vakkundigheid aan jaren van ervaring en een lange technische opleiding. Zij zijn toegewijd aan Lexus en kennen elk model tot in het kleinste detail. Onze monteurs houden hun uitzonderlijke kennis bovendien altijd up-to-date.

Onderdelen van Lexus worden ontworpen en gemaakt met hetzelfde oog voor detail als onze auto's. Dagelijks wordt de kwaliteit van deze onderdelen beproefd door onze Lexus monteurs. Uw Lexus-dealer beschikt bovendien over de juiste diagnostische apparatuur en gereedschap dat speciaal werd ontworpen voor het onderhoud van uw Lexus.

Om u en uw auto zo snel mogelijk weer op weg te helpen, is de juiste diagnosche apparatuur onmisbaar. Met een diagnostische test krijgen we snel een goed en nauwkeurig beeld van uw auto en kunnen wij snel de oorzaak van een eventueel probleem vaststellen. Met actuele software-updates en diagnostische apparatuur van Lexus bent u verzekerd van het meest efficiënte onderhoud en een auto die in optimale gezondheid blijft.

Goed en deskundig onderhoud van uw auto omvat regelmatige inspecties en vervanging van smeermiddelen en filter pasend bij de leeftijd en tellerstand van uw auto, van een compleet nieuwe Lexus tot een gebruikte Lexus met meer dan 100.000 kilometer op de teller.

De Optische Check van Lexus is een inspectie die wordt uitgevoerd door een monteur van Lexus, die alle belangrijke onderdelen van uw Lexus controleert. Dit zijn onder meer de banden, stuurinrichting, remmen, verlichting, carrosserie, uitlaat en de vloeistoffen. Na de inspectie ontvangt u een rapport waarin eventuele urgente werkzaamheden aan uw auto zijn opgenomen. Ook krijgt u advies over reparaties die mogelijk op langere termijn moeten plaatsvinden. Voor deze inspectie kunt u gratis een afspraak maken bij uw Lexus-dealer.

De Hybrid Health Check maakt deel uit van alle servicebeurten. Voor deze uitgebreide inspectie onderwerpt een deskundige monteur de volledige hybride aandrijflijn aan een inspectie. Hiervan ontvangt u een gedetailleerd rapport, zodat u begrijpt waarom eventuele onderhoudswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd.