1. Owners
  2. Maintenance
  3. Vehicle service
EIGENAARS

LEXUS SERVICE

We bieden service op maat voor de best mogelijke zorg voor u en uw Lexus.

VOORDELEN VAN ONDERHOUD DOOR LEXUS

Ons team van hoogopgeleide monteurs en servicespecialisten staat garant voor een uitzonderlijke service om ervoor te zorgen dat uw Lexus optimaal blijft presteren.

 

De monteurs van Lexus danken hun vakkundigheid aan jaren van ervaring en een lange technische opleiding. Zij zijn toegewijd aan Lexus en kennen elk model tot in het kleinste detail. Onze monteurs houden hun uitzonderlijke kennis bovendien altijd up-to-date.

Onderdelen van Lexus worden ontworpen en gemaakt met hetzelfde oog voor detail als onze auto's. Dagelijks wordt de kwaliteit van deze onderdelen beproefd door onze Lexus monteurs. Uw Lexus-dealer beschikt bovendien over de juiste diagnostische apparatuur en gereedschap dat speciaal werd ontworpen voor het onderhoud van uw Lexus.

Om u en uw auto zo snel mogelijk weer op weg te helpen, is de juiste diagnosche apparatuur onmisbaar. Met een diagnostische test krijgen we snel een goed en nauwkeurig beeld van uw auto en kunnen wij snel de oorzaak van een eventueel probleem vaststellen. Met actuele software-updates en diagnostische apparatuur van Lexus bent u verzekerd van het meest efficiënte onderhoud en een auto die in optimale gezondheid blijft.

Goed en deskundig onderhoud van uw auto omvat regelmatige inspecties en vervanging van smeermiddelen en filter pasend bij de leeftijd en tellerstand van uw auto, van een compleet nieuwe Lexus tot een gebruikte Lexus met meer dan 100.000 kilometer op de teller.

De Optische Check van Lexus is een inspectie die wordt uitgevoerd door een monteur van Lexus, die alle belangrijke onderdelen van uw Lexus controleert. Dit zijn onder meer de banden, stuurinrichting, remmen, verlichting, carrosserie, uitlaat en de vloeistoffen. Na de inspectie ontvangt u een rapport waarin eventuele urgente werkzaamheden aan uw auto zijn opgenomen. Ook krijgt u advies over reparaties die mogelijk op langere termijn moeten plaatsvinden. Voor deze inspectie kunt u gratis een afspraak maken bij uw Lexus-dealer.

De Hybrid Health Check maakt deel uit van alle servicebeurten. Voor deze uitgebreide inspectie onderwerpt een deskundige monteur de volledige hybride aandrijflijn aan een inspectie. Hiervan ontvangt u een gedetailleerd rapport, zodat u begrijpt waarom eventuele onderhoudswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd.