LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE

VOORDELEN

De technologie van een zelfopladende hybride Lexus spaart het milieu en uw portemonnee. Behalve superieure brandstofefficiëntie en sterk gereduceerde emissies bespaart u ook op onderhoudskosten en de kostprijs per kilometer.

GROENER

Onze zelfopladende hybride technologie is milieuvriendelijk en reduceert de uitstoot van schadelijke stoffen tot slechts een tiende van de Euro 6 norm voor dieselmotoren, die in 2014 geïntroduceerd werd.

Verschillende Europese steden hebben inmiddels lage-emissiezones die stroken binnen de ambitie van de Europese Unie om klimaatneutraal te worden.

Voertuigen met hogere emissies worden niet meer toegelaten in deze zones, of enkel tegen betaling. Met een zelfopladende hybride Lexus kan u op beide oren slapen. Uw wagen zal overal gratis toegelaten worden door zijn lage emissie.


  

  
    2019 lexus hybrid benefits greener

GEMAKKELIJKER RIJDEN

Een zelfopladende hybride Lexus betekent rijden zonder stekkers. Zonder diesel. Zonder compromis. Een hybride Lexus hoeft u nooit aan te sluiten op een stopcontact - u rijdt gewoon zo ver als u zelf wilt.


  

  
    2019 lexus hybrid benefits easier to run