1. Electrified
  2. All-Electric
  3. Benefits
VOLLEDIG ELEKTRISCH

VOORDELEN

Geen emissies, een lagere kilometerkostprijs en nog meer veiligheid: deze volledig elektrische Lexus biedt meer voordelen dan een imposant vermogen en voortreffelijke rijeigenschappen.

01

GEEN EMISSIES

15 jaar van vooruitstrevend onderzoek heeft geresulteerd in een elektrische aandrijflijn zonder enige CO2 emissies uit de uitlaat. Zo wordt de wereld schoner, terwijl u beschikt over een motor die indrukwekkende prestaties levert. Bereikt de batterij het eind van zijn levensduur, dan hebben wij een innameprogramma om ervoor te zorgen dat deze veilig en op verantwoorde wijze wordt verwerkt.
02

LAGE KILOMETERKOSTPRIJS

Het besparen begint zodra u begint te rijden. Diesel of benzine heeft u niet meer nodig, zodat u geen last heeft van stijgende brandstofprijzen. De kosten voor elektrische energie zijn doorgaans stabieler en op langere termijn beter te voorspellen. Ook het onderhoud is eenvoudiger, en dus goedkoper. Elektrische auto's hebben minder bewegende delen, geen uitlaatsysteem, kleinere en meer efficiënte koelsystemen, geen olie, geen filters en geen distributieriem. De remmen zijn minder gevoelig voor slijtage. Zo bent u meer onderweg en staat uw auto minder in de garage.
03

FLUISTERSTIJL RIJCOMFORT

Vertrekt u in alle vroegte? Komt u laat thuis? Dat kan ook zonder de buren wakker te maken. De elektromotor doet zijn werk fluisterstil. Voor de bestuurder is het rijden uitzonderlijk rustgevend. Alleen het zachte gezoem van rubber op asfalt herinnert u aan de indrukwekkende krachten die aan het werk zijn. De toekomst is sereen.
VOORDELEN

BEPROEFD EN BEWEZEN

Vertrouwen en gemoedsrust zijn onmisbaar voor een optimale rijbeleving. De elektromotor van Lexus is gedurende vele miljoenen kilometers intensief getest door ervaren testrijders die een enorme bijdrage hebben geleverd aan het fijnslijpen van de prestaties.

Alle modellen beschikken standaard over ons geavanceerde Lexus Safety System +. Zwaardere onderdelen zoals de batterij en elektromotor dragen bij aan een betere balans, zodat u nog meer controle heeft. De modernste steer-by-wire technologie maakt mechanische componenten overbodig en geeft u een direct stuurgedrag met een uitzonderlijke respons.

VOORDELEN

VOORDELENFISCALE BESPARINGEN

Wereldwijd stimuleren overheden elektrische mobiliteit met lagere belastingen en subsidies voor het installeren van laadpunten aan huis. Een elektrische Lexus is dus misschien wel bereikbaarder dan u denkt.