1. Electrified
  2. Self-Charging Hybrid
LEXUS ELEKTRISCH

ZELFOPLADENDE HYBRIDE

Vanaf het moment dat u plaatsneemt achter het stuur van uw Lexus bent u klaar om te vertrekken. De hybride accu laadt zichzelf op tijdens het rijden, maar ook wanneer u afremt.

ZELFOPLADENDE HYBRIDE

MEER FLEXIBEL

Lexus Self-Charging Hybrids combineren de kracht van een zeer efficiënte benzinemotor met een of meer elektromotoren en kunnen opladen terwijl je rijdt, afremt of remt. Dit betekent dat je bepaalde afstanden in elektrische modus kunt rijden zonder dat je de stekker in het stopcontact hoeft te steken of je zorgen hoeft te maken over de levensduur van de accu, omdat de benzinemotor het overneemt als de accu leeg is.

ZELFOPLADENDE HYBRIDE

Ontdek onze hybride modellen

Lexus beschikt over het meest complete gamma aan zelfopladende hybride modellen die altijd klaar zijn voor vertrek, van luxueuze coupés tot een compacte, dynamische sedan of een spraakmakende SUV. Ontdek welke Lexus bij u past.

RADICAAL ANDERS

DE GLOEDNIEUWE LEXUS LBX

De nieuwe LBX zelfladende hybride combineert kracht en wendbaarheid met gemak en efficiëntie en biedt een frisse kijk op het dagelijkse autorijden. Zonder compromissen op het gebied van prestaties en design, in een stijlvol compact ontwerp dat de Lexus premiumstandaard een nieuwe look aanmeet.