ONTDEK LEXUS

TECHNOLOGIE

Wij zien technologie als de katalysator voor innovatie. We passen nooit zomaar de nieuwste innovaties toe, maar ontwikkelen deze verder en vinden daarbij nieuwe en verrassende toepassingen.

ONVERWACHTE TOEPASSINGEN ONTDEKKEN

Onze benadering van technologie is altijd dynamisch en staat nooit stil. In plaats van technologieën in hun bestaande vorm toe te passen, zien wij deze als vertrekpunt voor nieuwe ontwikkelingen. Met de blik altijd vooruitgericht denken we creatief en zo breed mogelijk, en houden we de nieuwste technieken kritisch tegen het licht.

 •     technology hub innovation with imagination

  TECHNOLOGIE

  INNOVATIES MET FANTASIE

  Toepassen van geavanceerde technologie is nooit een doel op zich. We integreren het in onze gedurfde ideeën en in de ontwikkeling van nieuwe modellen.

 •     2018 lexus safety accessories hero

  TECHNOLOGIE

  VEILIGHEID VAN LEXUS

  Uw veiligheid is onze prioriteit. Met het Lexus Safety System + betreden we een nieuw tijdperk van ongevalpreventie, om u, uw passagiers, andere weggebruikers en voetgangers tegen onheil te behoeden. Door uw rijvaardigheid te ondersteunen en verstevigen, vergroot Lexus Safety System uw gemoedsrust en biedt u het vertrouwen voor uw rit.

 •     technology hub premium specification

  TECHNOLOGIE

  PREMIUM UITRUSTING

  Baanbrekende technologie alleen is niet genoeg. Het moet op het hoogste niveau worden toegepast. In alle modellen van Lexus vindt u toonaangevende innovaties, in combinatie met ultieme luxe.