VAKMANSCHAP

TAKUMI LIVING

Onze Takumi Masters zorgen ervoor dat er niets wordt gemaakt zoals een Lexus wordt gemaakt. Hun bovenmenselijke zintuigen hebben ze in meer dan 60.000 uur fijngeslepen. Zintuigen die een Lexus maken op een manier die machines of robots niet kunnen evenaren. Deze negen korte afleveringen geven een kijkje achter de schermen van het vakmanschap van Lexus.

GEEN MAKKELIJKE WEG

Superieur vakwerk is maar op één manier mogelijk en er is een buitengewoon oog voor detail voor nodig. Ze verstoppen zelfs foutjes op auto's om ervoor te zorgen dat hun medewerkers net zo goed worden. Deze video laat zien waarom er niets wordt gemaakt zoals een Lexus, van de testrijders die zelf worden getest tot de ruimte waar toekomstige Takumi hun zintuigen verfijnen.


  

  
    2019 lexus takumi living quote background image

  

  
    2019 lexus takumi living quote cinemagraph fallback

De zogenoemde 'guerilla tests' of het verbergen van foutjes om het team te testen, is slechts één van de manieren waarop de vakmensen van Lexus voortdurend werken aan het verbeteren van hun vaardigheden.

MENSEN & TECHNOLOGIE

Ongeëvenaard vakwerk is alleen mogelijk wanneer robots en mensen harmonieus samenwerken. Het programmeren van de fijne zintuigen van de meest ervaren vakmensen tot constante en efficiënte bewegingen van onze robots heeft geleid tot het unieke vakmanschap van Lexus.

BOVENMENSELIJK

Na vele uren van oefenen en trainen hebben de Takumi Masters van Lexus bijna bovenmenselijke zintuigen. Hun ogen zien foutjes die een ongetraind oog niet ziet, hun gehoor kan een motor met chirurgische precisie afstellen en met hun vingers voelen ze zelfs onvolkomenheden met een fractie van een millimeter.

Next steps