ES Special Edition Hero Image

DE ES 300h EXPLORE LINE


WEER AAN HET WERK IN DEZE BIJZONDERE EXECUTIVE SEDAN

Dit is de nieuwe ES 300h Explore Line, een executive sedan met ongeëvenaarde technologie voor een zeer concurrerende prijs. Naast het vooruitstrevende Lexus Safety System +, dat behoort tot de standaarduitrusting van elke Lexus ES, beschikt de ES 300h Explore Line over een gebruiksvriendelijk 12,3” multimedia display met een Lexus Premium navigatiesysteem, Blind Spot Monitor en Rear Cross Traffic Alert. Een verwarmbare voorruit en regensensor maken het luxueuze comfort van deze auto compleet.

 •     Parallax Image 1 Provocative Design

  GEDURFD DESIGN

  Met zijn even opwindende als gedurfde design rekent de nieuwe ES 300h af met bestaande opvattingen over executive sedans. De ES 300h heeft een coupé-achtig silhouet, met een interieur dat even ruim en luxueus is als dat van een topklasse sedan. In de op de bestuurder gerichte cockpit zit u in comfortabele, met leder beklede stoelen die zijn geïnspireerd op die van de LC sportcoupé. Daarnaast onderscheidt de nieuwe ES 300h Explore Line zich met opvallende details als 18" lichtmetalen velgen en exclusieve dorpellijsten van geborsteld aluminium, voorzien van het Lexus-logo.

  Lees meer over Lexus design

    Parallax Image 1 Heated Steering Wheel

DE ES 300h EXPLORE LINE

STUURWIEL

Het met fraai leder afgewerkte stuurwiel is voorzien van geïntegreerde toetsen voor de bediening van functies als audio, telefoon, spraaksturing, het multi-information display, Dynamic Radar Cruise Control en Lane Tracing Assist.

    Parallax Image 2 Wireless Smartphone Charger

DE ES 300h EXPLORE LINE

DRAADLOZE OPLADER

Met een draadloze telefoonoplader in de middenconsole van de ES 300h Explore Line kunt u uw smartphone - indien compatibel - draadloos opladen. Een losliggende laadkabel heeft u niet meer nodig.

    Parallax Image 3 Rain Sensor

DE ES 300h EXPLORE LINE

REGENSENSOR / VOORRUITVERWARMING

Afhankelijk van de intensiteit van de regen stelt een sensor op de voorruit automatisch de snelheid van de ruitenwissers in, zodat u altijd optimaal zicht heeft. De ES 300h Explore Line beschikt daarnaast over voorruitverwarming om ijs op de voorruit na nachtvorst snel te ontdooien.

    Parallax Image 4 Blind Spot Mirror

DE ES 300h EXPLORE LINE

BLIND SPOT MONITOR / REAR CROSS TRAFFIC ALERT & BRAKING

Radarsensoren in de achterbumper registreren achteropkomend verkeer in andere rijbanen, dat in de buitenspiegels onzichtbaar blijft. De functie Rear Cross Traffic Alert maakt gebruik van dezelfde sensoren wanneer u in de ES achteruitrijdt. Deze functie merkt eventuele obstakels en achteropkomend verkeer op. Indien de situatie daarom vraagt, treden automatisch Drive Force Control en Brake Control om een aanrijding te vermijden.

    Parallax Image 5 12 3 Multimedia Display

DE ES 300h EXPLORE LINE

12,3” MULTIMEDIA DISPLAY

Het extra grote 12,3" display van de ES kan worden bediend via spraakbediening en de nieuwe Touch Pad. Het scherm biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd twee informatiebronnen weer te geven, zoals het Lexus Premium navigatiesysteem en instellingen van de climate control.

    Parallax Image 1 Intelligent Connectivity

INTELLIGENTE CONNECTIVITEIT

Het Lexus Premium navigatiesysteem wordt getoond op een 12,3" breed display en biedt duidelijke 3D-graphics. Het updaten van plattegronden verloopt heel eenvoudig met de moderne ‘Over The Air’ technologie. Met het standaard aanwezige Apple CarPlay® en Android Auto® kunt u in de ES apps van uw smartphone bedienen via het 12,3" scherm, zoals de Lexus Link App.

Lees meer over technologie van Lexus