DE NIEUWE LEXUS ES

GEDREVEN DOOR INTUÏTIE

Wanneer mens en machine samenwerken, kan er iets onvoorstelbaars gebeuren. Daarom is het script van de commercial voor de nieuwe Lexus ES, een auto die anticipeert op de bestuurder, geschreven door middel van Artificial Intelligence en door een bekroonde regisseur in beeld gebracht.

MENS EN MACHINE

De commercial brengt de krachtige technologie en innovaties waarmee de Lexus ES de meest intuïtieve auto op de markt is, indringend in beeld.

 • GEDREVEN DOOR INTUÏTIE

  VOORUITZIEND

  Dankzij het innovatieve onderstel van de nieuwe Lexus ES is de auto onvoorstelbaar intuïtief te besturen. Geavanceerde technologische voorzieningen ondersteunen u met een vertrouwenwekkende voorspelbaarheid en adequate reactie op elke beweging bij de besturing. Bovendien wordt uw intuïtie om in druk verkeer en bij lage snelheden koers te houden geholpen door Lane Tracing Assist.

 •     2019 lexus es driven by intuition cinemagraph designed to protect

  GEDREVEN DOOR INTUÏTIE

  MET HET OOG OP VEILIGHEID

  De nieuwe ES is uitgerust met het Lexus Safety System +. Dit systeem is ontworpen met het oog op uw veiligheid, om bij alle mogelijke snelheden en rijomstandigheden de bestuurder te assisteren. De technologie van de ES vult uw eigen waarnemingen aan om aanrijdingen te voorkomen, voordat die kunnen plaatsvinden.

    2019 lexus es background desktop 1920

'S WERELDS EERSTE COMMERCIAL VAN MENS EN AI

Voor de AI die leidde tot het script van de televisiecommercial is uitgebreid onderzoek verricht en informatie verzameld. Vervolgens werd het overhandigd aan de bekroonde regisseur Kevin MacDonald om het te verfilmen. Alle betrokkenen waren verbluft van de grenzen die werden verlegd dankzij een met AI tot stand gekomen script.

    2019 lexus es background desktop 1920