1. New Cars
  2. UX
  3. Overzicht

UX Base

Crossover

UX - Base - Crossover
Vanaf
€ 42.590
  • Lexus Safety System +
  • Lexus Cloud Navigatie
  • 17" lichtmetalen velgen, zilver, bandenmaat 215/60 R17
250h

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE VAN DE VIERDE GENERATIE

De UX 250h wordt aangedreven door een zelfopladende hybride aandrijflijn, met onder meer een zeer efficiënte, nieuw ontwikkelde 2,0 liter benzinemotor en een gecombineerd vermogen van 184 DIN pk. Deze aandrijflijn is naar keuze leverbaar met voorwielaandrijving of E-Four All-Wheel Drive, gecombineerd met een compacte en lichtgewichte transaxle en Power Control Unit, ontworpen om vermogensverlies als gevolg van warmte en frictie zoveel mogelijk te beperken. Voor de nieuwe nikkel-metaalhydride accu werden een meer compacte constructie en koelsysteem ontwikkeld.

F SPORT / F SPORT Design

De nieuwe lakkleur Sonic Platinum maakt de UX verleidelijker dan ooit. Zijn dynamische en strakke lijnen worden benadrukt door sportieve 18" lichtmetalen velgen en wielranden in de kleur van de carrosserie. De UX F SPORT Design maakt de range nóg veelzijdiger, met een F-mesh grille en bi-tone kleurstelling. Deze kleurencombinatie is ook beschikbaar voor de UX F SPORT, om de dynamische aspiraties van beide uitvoeringen nog eens te onderstrepen.

LEXUS SAFETY SYSTEM + / 5-STERREN EURO-NCAP

De UX is uitgerust met ons revolutionaire Lexus Safety System +, met onder meer een Pre-Collision System dat nu bij daglicht en 's avonds ook voetgangers opmerkt. Het systeem registreert voortaan ook fietsers in het donker. De gecombineerde functies dragen bij aan de toonaangevende veiligheidsprestaties van de UX 250h, die bij de crashtests van Euro-NCAP werd beoordeeld met de maximaal haalbare vijf sterren. Het Lexus Safety System + omvat onder meer; Pre-Collision System met pedestrian detection, Dynamic Radar Cruise Control, Road Sign Assist - Lane Tracing Assist, Automatic High Beam, Emergency Steering Assist, Intersection Turn Assist.

UX Gallerij

Exploreren 360°

Volledig scherm Sluiten