1. New Cars
  2. Special edition

DE NX BLACK LINE

GEMAAKT OM OP TE VALLEN

 
De nieuwe NX Black Line is robuuster, eleganter en onderscheidender dan ooit. Neem plaats in het door Takumi afgewerkte ProLuxe-leder met donkerrood stiksel en werp een blik in de fraai gevormde, zwarte buitenspiegels die het opvallende uiterlijk van de NX nog eens extra versterken.

OPVALLEND DESIGN

In onze fabriek in het zuiden van Japan wordt de NX Black Line gebouwd door Lexus Takumi ambachtslieden. Hun talent en vakmanschap is zichtbaar in elk detail. Geniet van de ProLuxe-lederen bekleding en zilverkleurige accenten in het interieur. Deze opvallende designdetails worden gecombineerd met praktische functies zoals een handsfree bedienbare achterklep, voorstoelen met stoelverwarming en de Parking Assist Monitor. Het exterieur heeft een opvallend profiel, met 18" lichtmetalen velgen en robuuste profielen rond de wielkasten.

CROSSOVER PRESTATIES

De auto wordt aangedreven door onze vooruitstrevende zelfopladende hybride technologie, met een 2,5 liter benzinemotor en een krachtige elektromotor die de krachten bundelen voor soepele prestaties en een uitzonderlijk laag brandstofverbruik.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE TECHNOLOGIE

De NX Black Line zit vol gebruiksvriendelijke technologie die het leven onderweg veraangenaamt. Zo bedient u met de Touch Pad soepel het centrale 8" display. Daarbij helpt de Lexus Link app u met het plannen van uw ritten en onderhoudsafspraken. Ook geeft de app inzicht in uw persoonlijke rijstijl. Tot slot is elke NX Black Line uitgerust met ons innovatieve Lexus Safety System +, de Blind Spot Monitor en Rear Cross Traffic Alert.