LEXUS SERVICE PLAN

 • Het Lexus Service Plan (LSP) is een servicecontract dat alle onderhoudsinterventies en herstellingen dekt voor een vooraf bepaald kilometeraantal (45.000 tot 150.000 km) en een vooraf bepaalde looptijd van 3, 4 of 5 jaar.
  Het omvat :
  • Alle voorziene onderhoudsbeurten zoals die in het onderhoudsboekje beschreven zijn;
  • Alle mechanische en elektrische herstellingen die nodig zijn in het kader van een normaal gebruik van het voertuig, met uitsluiting van de vervanging van banden;
  • Sleping naar een garage naar keuze binnen het officiële Lexus netwerk in België of in het Groothertogdom Luxemburg; deze service wordt gedekt door de Lexus Euro Assistance 24.
  Een LSP dekt dus de financiële uitgaven voor :
  • Alle door de constructeur voorziene onderhoudsbeurten
  • Alle vervangingen van slijtage-onderdelen (met uitzondering van de banden)
  • Extra waarborgdekking tot de gekozen kilometerstand (max 150.000km)
  • De indexatie van de stukprijzen, de werkuren en de olie.
  Wanneer kan een LSP contract aangegaan worden?
  • hetzij bij de aankoop door de klant van het nieuwe voertuig (ten zeerste aan te raden!);
  • hetzij binnen de drie maand na de eerste inschrijving;
  • maar in ieder geval vooraleer het voertuig 15.000 km heeft gereden.
  Met een Lexus Service Plan rijdt u dus zonder zorgen.
  Bovendien, wanneer u uw Lexus Service Plan in één maal betaalt bij de aankoop van uw nieuwe Lexus, geniet u van een korting van 10%.
  Onze raad: Neem uw Lexus Service Plan op in de financiering van uw wagen. Zo wint u 2x! U geniet dan niet alleen van de 10% korting, maar ook van de voordelen van een financiering.

  LEXUS SERVICE PLAN PLUS

  ed carpet treatment, extra inbegrepen diensten bovenop de diensten van Lexus Service Plan:
  • Haal- en breng service
  • Wagen kuisen binnen en buiten
 • Disclaimer*

  *Het Lexus Service Plan is minimum 3 jaar of 45.000km geldig en maximum 5 jaar of 150.000km. Aanbod en contract onder voorwaarden, voorbehouden aan particuliere klanten binnen de 3 maanden of 15.000km na de inschrijving van een nieuwe wagen bij de deelnemende concessiehouders in het erkend distributienetwerk van Lexus in België.

  **Het Lexus Service Plan onderhoudscontract dekt:

  • a. Onderhoud, herstellingen en arbeidsloon: onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant, vervangen van stukken (behalve banden), enz.
  • b. Mechanische of elektrische herstellingen: ruitenwisserbladen, remblokken, schokdempers, uitlaat, koppeling, batterij, enz.
  • c. Carrosserie- en verfkosten zijn niet inbegrepen in het contract Prijzen en specificaties onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Toyota behoudt zich het recht om de inhoud van deze publicatie te wijzigen zonder voorafgaande mededeling.

  Service Plan Image
 • Carrosserie Image

  Herstelling Koetswerk

  Schade? Uw Lexus is in de beste handen. Oordeel zelf!

  Uw rijplezier begint al bij onze service.

  Laat uw Lexus herstellen in het officiële Lexus netwerk. Daar hebt u alles bij te winnen! Of het nu gaat om minimale of om aanzienlijke schade, dat maakt niets uit.

  Want hier mag u altijd op rekenen:

  U krijgt uw Lexus weer als nieuw terug …én met een optimale restwaarde.

 • Onze kwaliteitsgaranties :
  • Goed opgeleide en ervaren carrossiers
  • Originele wisselstukken en geavanceerde apparatuur
  Onze troeven … tot uw dienst :
  Vervangwagen:
  Het is niet omdat uw Lexus beschadigd is, dat u plots niet meer mobiel bent. We stellen met veel plezier een vervangwagen in perfecte staat tot uw beschikking, zolang de herstelling duurt.
  Administratieve ondersteuning:
  Een ongeval? Geen stress. Wij handelen alles rechtstreeks af met uw verzekeraar en de expert.
  We verzekeren u kwaliteitswerk tegen de beste prijs. En dat alles met behulp van spitstechnologie en respect voor het milieu.
  U krijgt uw wagen gewassen en gecontroleerd terug:
  We maken er een erezaak van uw wagen te wassen en de vitale onderdelen te controleren. Ook dat is de Lexus-service!
  Kleine herstellingen tegen een mini prijs:
  Een kras op het portier of de flank van uw Lexus? Laat hem dan zo snel mogelijk herstellen, voor de situatie erger wordt. Hoe sneller u reageert, hoe minder het u kost. Denk eraan!
  Tevreden klanten:
  Onze sleutelwoorden? U een kwaliteitsservice garanderen en een duurzame relatie met u opbouwen. Het is echt geen toeval dat onze klanten ons jaar na jaar hun vertrouwen schenken…
 • Repairs Image

  Herstelling voorruiten

  Steeninslag ten gevolge van een slecht wegdek – deze kleine impact kan zich snel ontwikkelen tot een langzaamaan groeiend ‘sterretje’ in de voorruit. Dit begint dan ook geweldig te storen en kan heel onaangename gevolgen hebben.

  Een sterretje in de voorruit kan namelijk ook snel veranderen in een barst. Wanneer dit gebeurt als u rijdt, kunnen er zich gevaarlijke situaties voordoen. Uiteraard is een herstelling van een voorruit goedkoper dan een vervanging. Steenslag kan nagenoeg onzichtbaar hersteld worden en uw voorruit is na de herstelling dan ook zo goed als nieuw.

  Het officiële Lexus netwerk beschikt over geschoolde technici om deze herstellingen het best te laten uitvoeren.

 • Een herstelling kost slechts € 89,- Btw incl.
  Bij een voorruit herstelling krijgt u een gratis Vehicle Health Check (veiligheidsdiagnose) van uw wagen. Onze technici controleren dan uw wagen minutieus op maar liefst 60 cruciale punten. Zo gaat u terug veilig de weg op !
  Goed om weten :
  Wacht niet om uw voorruit te herstellen: de impact wordt groter waardoor de voorruit onherstelbaar wordt en kan scheuren. Dan moet deze vervangen worden.
  Aarzel dus niet en neem snel contact op met uw partner binnen het officiële Lexus netwerk.
  *Disclaimer
  Al onze aanbiedingen liggen onder voorwaarden.
Lexus Protect Image

De permanente showroom glans op uw wagen

LEXUS PROTECT

Dit is geen traditionele wax noch een polymeer sealant. Deze nieuwe technologie zorgt voor een moleculaire binding met het lakwerk, waardoor een bijzonder duurzame beschermlaag wordt gevormd. De keramisch geharde beschermlaag beschermt de lak tegen vuil, insecten, zure regen, oplosmiddelen, vogeluitwerpselen, enz. Het waterafstotend effect zorgt ervoor dat uw Lexus langer showroomfris blijft en vereist geen maandelijkse nabehandeling. Bij voorkeur wordt de Lexus Protect aangebracht voor de aflevering van uw nieuwe wagen.

Adviesprijs: € 399 incl. BTW*

Disclaimer *

*Onze aanbiedingen zijn geldig onder voorwaarden.