2018 lexus ux lisbon gallery 029

06 / 2018

DE UX ART SPACE BY LEXUS

In het Portugese Lissabon opent Lexus dit jaar van juni tot september een pop-up kunstgalerij. De UX Art Space by Lexus toont een exclusief prototype van de compleet nieuwe UX, temidden van bijzondere kunstwerken van de getalenteerde kunstenaars Ines Zenha en Bence Mayarlaki. Deze kunstenaars kregen de uitdaging om de UX uit elkaar te halen en hun eigen interpretatie van deze crossover van Lexus te maken.

 •     2018 lexus ux lisbon gallery 032
  0.00
      2018 lexus ux lisbon gallery 041
  0.00
  2
 •     2018 lexus ux left right 001 810x1080new

  UX ART GALLERY

  RUIMTE VOOR KUNST IN LISSABON

  "Lissabon is een creatieve en culturele broedplaats die continu verandert. Daarmee is de stad het ideale decor om onze UX crossover te presenteren in een innovatieve, artistieke omgeving", aldus Pascal Ruch, hoofd van Lexus Europe. “De UX Art Space by Lexus biedt bezoekers de mogelijkheid om volledig op te gaan in de wereld van Lexus en om onze passie voor creatief design en innovatieve technologie met ons te delen.”

  “De UX Art Space by Lexus vormt een harmonieuze verbinding tussen de auto en de kunst" vertelt Carolina Grau, curator en een kenner van moderne kunst. "Deze tentoonstelling speelt in op de emotie van bezoekers door gebruik te maken van abstractie en deconstructie. Daarmee ontstaat een artistieke interpretatie van het bewegen, het geluid, de vorm en het kleurenpalet van Lexus.”

  Bezoek de UX Art Gallery
  Adres: Largo dos Stephens 5, Cais Sodré, Lissabon
  Openingstijden: 29 juni - 15 september, Maandag - Zaterdag van 12.00 tot 20.00 uur
  Toegang gratis

 • INTERVIEWS KUNSTENAARS