RX MY21 Sport Edition Hero Image

DE NIEUWE RX BLACK LINE


ELEKTRISCHE PRESTATIES EN ICONISCH SUV DESIGN KOMEN SAMEN

Dit is de nieuwe Lexus RX Black Line, een iconische, luxe SUV waarin u zich direct thuis voelt. Designaccenten zoals 20" lichtmetalen velgen in Dark Bronze, een in zwart uitgevoerde Lexus-grille en fraai gevormde buitenspiegels geven deze auto een geheel eigen uitstraling. De RX Black Line wordt gebouwd in onze Kyushu fabriek in het zuiden van Japan, waar de meest ervaren Takumi vakmensen de productie aansturen. Hun bijzondere vaardigheden ervaart u overal in het interieur, van het fraaie, handgestikte lederen stuurwiel tot de weelderige lederen bekleding.


 

 
  Parallax Image 1 Athletic Looks

DE NIEUWE RX BLACK LINE

ATLETISCH UITERLIJK

De nieuwe RX Black Line is de meest stijlvolle RX tot nu toe. Zijn design combineert elegant gewelfde lijnen met een scherpgesneden carrosserie. Overal ziet u bijzondere details, zoals het dak dat dankzij de zwarte achterste raamstijl boven de rest van de carrosserie lijkt te zweven. Een ander voorbeeld zijn de elegant gevormde koplampen en de LED achterlichten in de voor Lexus kenmerkende L-vorm.

Lees meer over Lexus design


 

 
  Parallax Image 2 Electrified Performance

DE NIEUWE RX BLACK LINE

ELEKTRISCHE PRESTATIES

De RX 450h elektrische hybride wordt aangedreven door onze vooruitstrevende zelfopladende hybride technologie. Deze koppelt een 3,5 liter benzinemotor aan twee krachtige elektromotoren, met als resultaat even soepele als krachtige prestaties. In de RX beschikt u tevens over een EV (Electric Vehicle) rijmodus. Hiermee rijdt u korte afstanden volledig elektrisch, zonder brandstofverbruik of schadelijke emissies.

Leese meer over Lexus Electrified


 

 
  Parallax Image 3 Intuitive Technology

DE NIEUWE RX BLACK LINE

GEBRUIKSVRIENDELIJKE TECHNOLOGIE

In de nieuwe RX Black Line beschikt u over gebruiksvriendelijke technologie, ontworpen door Lexus om het leven onderweg te veraangenamen. Achter het stuur beschikt u over een touchscreen en onze Touch Pad om via Apple CarPlay® of Android Auto® eenvoudig uw smartphone te bedienen. Ook kunt u gebruikmaken van de Lexus Link app waarmee u uw ritten plant, afspraken kunt maken voor onderhoud en waarmee u inzicht krijgt in uw persoonlijke rijstijl. Het belangrijkste is echter dat elke RX Black Line is uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën, met onder meer het innovatieve Lexus Safety System +, Blind Spot Monitor en Rear Cross Traffic Alert.

Lees meer over Lexus technologie