1. New Cars
  2. RZ
  3. The Drive is Everything
  4. Stunning Looks

'KENMERKEN RZ 450e

ADEMBENEMEND UITERLIJK

KENMERKEN RZ 450e

QUAD-LED KOPLAMPEN

Door de afwezigheid van een traditionele verbrandingsmotor is de motorkap van de RZ lager, met kleinere luchtinlaten. Het voor Lexus kenmerkende spindle-design is meer driedimensionaal, wat heeft geresulteerd in modernere en eenvoudiger vormen. Elegante quad-LED koplampen integreren naadloos in de carrosserie, waardoor een harmonieus en homogeen geheel ontstaat.
KENMERKEN RZ 450e

HIGHTECH LED ACHTERLICHT

Het elegante hightech achterlicht is voorzien van een lange LED-strip over de volledige breedte van de auto. De strakke, minimalistische look geeft de indruk van eenvoud en precisie, die nog eens wordt onderstreept door de opvallende nieuwe Lexus-badge.
KENMERKEN RZ 450e

LEXUS EERSTE BI-TONE CARROSSERIE

Dankzij flexibeler designmethodes hebben de voorspatborden een meer gespierde uitstraling. Dit effect wordt versterkt door een optionele bi-tone kleurstelling voor de carrosserie, waarmee het contrasterende zwarte gedeelte van het dak doorloopt in de motorkap. Deze kleurcombinatie is een primeur voor Lexus.
KENMERKEN RZ 450e

KRACHTIG SILHOUET

Zijn golvende flanken lopen richting de achterzijde omhoog, waardoor een krachtig silhouet en een breed voorkomen ontstaan. Een wielbasis van 2,850 mm versterkt dit effect, en benadrukt de balans en het lage zwaartepunt van de auto.