1. New Cars
 2. RZ
 3. The Drive is Everything
DE DRIVE IS ALLES

RZ

ENTERTAINMENT IS ALLES

Ervaar met de gloednieuwe RZ meer dan alleen entertainment. Gepeperd met intuïtieve technologie en functies zoals onze "Hey Lexus" stemassistent en een display op ooghoogte, ontdek hoe een reis waarbij de bestuurder centraal staat voelt.

DE COMPLEET NIEUWE LEXUS RZ 450e

De RZ is meer dan alleen cijfers en prestaties. Dit is elektrisch rijden in optima forma, met een auto vol karakter die adembenemende dynamiek in bochten koppelt aan een actieradius van meer dan 400 kilometer.

 • CARROSSERIE
  Grote SUV
 • ZITPLAATSEN
  5
 • UITVOERINGEN
  3
DE COMPLEET NIEUWE LEXUS RZ 450e

ZELFVERZEKERD DESIGN

Zijn fascinerende design maakt de Lexus RZ 450e tot de modernste premium SUV. De nieuw ontworpen 'spindle body' is slank en elegant, terwijl zijn brede voorkomen direct de aandacht trekt. Gewelfde lijnen verraden zijn sportieve temperament, dat wordt versterkt door zijn zelfverzekerde uitstraling en de rijbeleving van een volbloed premium SUV.

 • ELECTRISCHE RIJSENSATIE
 • HET GEVOEL VAN EEN PIONIER
 • MODERNE LUXE
RZ EXTERIEUR

POTENTIEEL VERVULD

De RZ is de eerste Lexus die volledig als Battery Electric Vehicle (BEV) werd ontwikkeld. Hij vervult het veelbelovende potentieel van nieuwe technologieën die bijdragen aan betere prestaties en meer rijplezier.

RZ EXTERIEUR

GEBALANCEERDE KRACHT

Door de afwezigheid van een traditionele verbrandingsmotor is de motorkap van de RZ lager, wat zijn aerodynamische profiel versterkt. Zijn golvende flanken lopen richting de achterzijde omhoog, wat het gevoel van kracht benadrukt. Tegelijkertijd ademt het scherpgesneden front een

RZ EXTERIEUR

VERBINDING TUSSEN AUTO EN BEST

De RZ is uitgerust met het nieuwe DIRECT4 systeem. Deze exclusieve en intelligente technologie verdeelt voortdurend de aandrijfkracht tussen de voor- en achteras, met als resultaat een stil en soepel weggedrag en toegankelijke prestaties.

RZ EXTERIEUR

EEN ENERGIEKE VERSCHIJNING

De RZ 450e toont vanuit elke hoek de toekomst van Lexus 'Electrified' design. Zijn elegante en vloeiende vormen verraden een sportief temperament en tonen trots zijn afkomst.

DE NIEUWE LEXUS RZ 450e

EEN HANDGEMAAKT, LUXUEUS INTERIEUR

Met het elegante effect van veranderend licht en een hypermodern vormgegeven Tazuna cockpit geeft het interieur van de RZ 450e een kijkje in de toekomst. Luxueus en handgemaakt.

 • KUNST EN VAKWERK
 • OPVALLEND MODERN
 • SUPERIEUR COMFORT
INTERIEUR RZ

UNIEK PERSOONLIJK

Rijden met de RZ gaat soepel en moeiteloos. Het design van de Tazunu cockpit is even fraai als functioneel, met de instrumenten perfect in het blikveld van de bestuurder gepositioneerd. Met de One Motion Grip, geïntroduceerd vanaf 2025, kun je een auto besturen als nooit tevoren.

INTERIEUR RZ

VOORUITZIENDE BLIK

Het interieur is ontworpen volgens de filosofie van Omotenashi, wat staat voor een Japanse vorm van gastvrijheid die het anticiperen op de wensen van gasten centraal stelt. Beleef dit zelf bijvoorbeeld met het elektronisch dimbare glazen panoramadak.

INTERIEUR RZ

DIGITALE TRANSFORMATIE

Het Lexus Safety System+ biedt een ongeëvenaard niveau in intelligente bescherming. Een extra groot 14" touchscreen is de interface voor ultramoderne functies op gebied van multimedia en connectiviteit.

INTERIEUR RZ

MOMENTEN VAN SERENE RUST

De RZ biedt comfort dat beklijft tijdens uw reis. Over elke millimeter van de auto ervaart u het werk van de Lexus-ambachtslieden.

DE COMPLEET NIEUWE LEXUS RZ 450e

DIT IS LEXUS ELECTRIFIED

RZ 450e

KOPLOPER IN ELEKTRIFICATIE

Als autofabrikant loopt Lexus al bijna twintig jaar voorop met elektrificatie in het premium segment. Onze auto's onderscheiden zich met een combinatie van luxueus comfort, bewezen kwaliteit en uitzonderlijke betrouwbaarheid. Elektrificatie betekent echter meer dan alleen batterijen en elektromotoren. Met de RZ draait alles om het rijden zelf, met een directe respons en een unieke connectie tussen mens en machine. Dat moet u zelf beleven om te begrijpen wat het betekent.

RZ 450e

EEN VOLLEDIG ELEKTRISCHE TOEKOMST

Met een groot en nog altijd groeiend netwerk van laadpunten door heel Europa is volledig elektrische mobiliteit een feit. Beleef revolutionaire innovaties, een lagere kilometerkostprijs, de modernste connectiviteit en prestaties die vriendelijker zijn voor onze planeet. Lees meer over rijden met de RZ 450e en hoe deze ook uw mobiliteit zal veranderen.

RZ 450e

GEMOEDSRUST VOOR DE ECHTE LEXUS-RIJDER

Wij willen graag dat u zich als eigenaar van een Lexus RZ speciaal voelt. Daarom hebben we de klantbeleving voor u als Lexus-rijder zo eenvoudig en uitnodigend mogelijk gemaakt. Onderdeel daarvan is Lexus Relax, waarmee u ook na het verstrijken van de fabrieksgarantie volledige gemoedsrust houdt. Van financiering en verzekering, tot onderhoud en zelfs banden, dankzij de flexibele mobiliteitsoplossingen van Lexus Easy hoeft u zich alleen maar te concentreren op het rijden.