1. New Cars
  2. RZ
  3. Overzicht

RZ Business Line

Crossover

RZ - Business Line - Crossover
Vanaf
€ 67.780
  • Lexus Safety System +
  • 14" multimedia aanraakscherm
  • Premium Audio systeem - 10 luidsprekers
450e

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

DIRECT4 DRIVE CONTROL

De RZ 450e beschikt over het nieuwe DIRECT4 All Wheel Drive Control, dat samenwerkt met de e-Axles op de voor- en achteras. Dit intelligente, door Lexus ontwikkelde systeem balanceert voortdurend de tractie van alle vier de wielen en verdeelt de aandrijfkracht automatisch en naadloos. Dit resulteert in moeiteloze prestaties en een stabiel rijgedrag, waarbij de gebruiksvriendelijke bediening zorgt voor een groter gevoel van verbondenheid tussen mens en machine. De verdeling van het koppel over de voor- en achteras kan in enkele milliseconden volledig verschuiven - sneller dan bij conventionele mechanische systemen. Met een betere communicatie tussen het wegoppervlak en het stuurwiel - of de stuurknuppel - verbetert DIRECT4 tevens de stuurrespons.

LEXUS SAFETY SYSTEM+ VAN DE DERDE GENERATIE

In de RZ 450h heeft u de beschikking over de geavanceerde actieve veiligheids- en hulpsystemen van het Lexus Safety System+ van de derde generatie. Dit systeem omvat verbeterde en enkele nieuwe functies die nog beter in staat zijn om preventief te reageren op mogelijk gevaar. Nieuw is ook de functie Proactive Driving Assist met Steering Assist en een nieuwe Driver Monitor die reageert wanneer de bestuurder vermoeid raakt, of anderszins is afgeleid. Daarnaast berekent Proactive Driving Assist met behulp van de camera aan de voorzijde de straal van een bocht, om de besturing bij het naderen en insturen van de bocht zorgvuldig op af te stemmen.

EXTRA GROOT 14" TOUCHSCREEN / 10" HEAD-UP DISPLAY

Het 14" HD touchscreen is perfect gepositioneerd om tijdens het rijden op ontspannen wijze te bedienen en behoort tot de grootste displays van dit moment. U heeft er toegang tot functies als navigatie, audio en climate control. Daarnaast worden belangrijke voertuiggegevens via een 10" Head-Up Display in kleur direct op de voorruit geprojecteerd. Zo bekijkt u gemakkelijk aanwijzingen van het navigatiesysteem en instellingen van het audiosysteem, zonder uw ogen van de weg te halen. Dankzij de knoppen op het stuurwiel is de bediening al even eenvoudig.

RZ galerij

BEKIJK IN 360°

Volledig scherm Sluiten