Windscreen Wipers Hub Image

IN THE DETAILS

INNOVATIEVE RUITENWISSERS

Bij Lexus draait alles rond Omotenashi: inzicht en begrip voor wat u als bestuurder of passagier belangrijk vindt. Daar gaan we heel ver in. Zelfs de ruitenwissers van onze wagens worden ontwikkeld vanuit die gedachte. Ze pauzeren voor passagiers tijdens het uitstappen in regenweer en garanderen meer efficiëntie dankzij hun specifieke ontwerp.

STEL UW LEXUS SAMEN STEL UW LEXUS SAMEN PROEFRIT PROEFRIT

  • RESPECT VOOR DE PASSAGIERS

    Verschillende Lexus-modellen zijn uitgerust met ruitenwissers die pauzeren terwijl passagiers uitstappen. Zo worden ze niet nat gespetterd. Daarna werken ze gewoon verder terwijl de wagen opnieuw vertrekt. Dit is een mooi voorbeeld van onze Omotenashi-filosofie, waarbij respect en dienstbaarheid centraal staan. En dat voor zowel bestuurder als passagiers. 

  • MEER VEILIGHEID AAN HET STUUR

    De technologie in een Lexus denkt mee met de bestuurder. Zo zijn ruitenwissers uitgerust met een sensor die hen geleidelijk kan doen vertragen om de concentratie aan het stuur niet te breken. Dat verhoogt de veiligheid en voelt aangenamer voor de bestuurder. Het zijn kleine details die een Lexus maken tot wat hij is.

VIND DE HYBRIDE LEXUS DIE HELEMAAL BIJ U PAST
Elke Lexus is tot in het kleinste detail geperfectioneerd door de Takumi. Er is dus zonder twijfel een berline, coupé of SUV die perfect bij u past. Maar welke? Ontdek via de configurator welke Lexus het best bij u past.