Mark Levinson Hub Image

IN THE DETAILS

MARK LEVINSON

STEL UW LEXUS SAMEN STEL UW LEXUS SAMEN PROEFRIT PROEFRIT

 •     Body content image 1

  DE SUBLIEME LUISTERERVARING IN EEN LEXUS

  Bij Lexus geloven we dat sublieme muziekbeleving ook een vorm van luxe is. Daarom werken onze ontwerpers nauw samen met gespecialiseerde geluidsingenieurs. Zo creëren ze een audio-ervaring op maat van elk model. Door een uitgekiende plaatsing van de luidsprekers en met behulp van slimme technologie laat een Lexus Premium Audio System muziek horen zoals de artiesten het bedoeld hebben.

  Bamboe akoestiek voor een betere klank
  Voor het audiosysteem in modellen zoals de Lexus UX gebruikten de ingenieurs een hars dat bamboehoutskool en plantenvezels bevat. Dit materiaal wordt verwerkt in de diafragma’s van de luidsprekers en zorgt ervoor dat klanken minder vervormen waardoor ze helder en nog levendiger klinken. Dankzij dit materiaal, verhogen we de recycleerbaarheid zonder aan kwaliteit te verliezen.

 •     Body Content Image 2

  MARK LEVINSON® PUREPLAY

  Wie het beste van het beste wil, kan niet om Mark Levinson® heen. Deze audio-experts werken zij aan zij met Lexus ingenieurs en ontwerpers. Voor elk model werken ze gemiddeld duizend uren aan het perfecte soundsysteem. Het Mark Levinson® PurePlay Premium Surround Sound audiosysteem is uitgerust met verschillende Unity-luidsprekers op schouderhoogte. Samen met de tweeters en subwoofer creëren ze een perfect uitgebalanceerde geluidservaring zowel voorin als achterin de wagen. En via technologieën zoals Clari-Fi® herstellen ze verloren gegane nuances in muziek die gestreamd wordt. Alles voor de allerbeste audio-ervaring.

VIND DE LEXUS EN HET SOUNDSYSTEEM OP UW MAAT.
Elke Lexus is standaard uitgerust met een Lexus Premium Audio System. Voor verschillende modellen is het Mark Levinson® PurePlay audiosysteem beschikbaar.